Jun 09 2024

DESETA NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Maša ob zaključku katehetskega leta

  • Zaključujemo katehetsko leto. Hvala staršem, ki ste spremljali in spodbujali svoje otroke pri njihovi rasti v veri. Hvala katehistinji Gabiki za katehezo in tudi sodelovanje v mnogih obkatehetskih dejavnostih in pobožnostih. Hvala Evi Novak in otroškemu pevskemu zboru, da so velikokrat sodelovali pri sveti maši in verskih srečanjih s petjem. V počitnicah naj se življenje vere nadaljuje.

Sveta maša ob zaključku katehetskega leta Sveta maša ob zaključku katehetskega leta

                                                    Foto: Branko Novak

  • V torek, 11. junija nas učenci OŠ Bakovci vabijo, da pridemo na njihov Festival znanja in spretnosti, ki bo v telovadnici OŠ Bakovci ob 17.00.
  • Devetošolcev pa nas vabijo prihodnjo nedeljo, 16. junija ob 10.00 na njihovo izpoved vere (ta dan svete maše ob 8.00 ne bo). Pri maši bo prepeval škofijski mladinski pevski zbor.
  • Z devetošolci bomo v tem tednu imeli še srečanje in sveto spoved, v četrtek, 13. junija. ob 16.00 uri v cerkvi.
  • Oratorij bo letos v Bakovcih od 22. do 25. avgusta. Geslo oratorija je »Blagor zvestim«, tema oratorija pa je prerok Daniel in njegovo življenje. Prijavnice ste že lahko vzeli pri katehezi, lahko pa jih vzamete tudi danes in jih takoj izpolnite. Zbiranje prijav čez počitnice se ni izkazalo za primerno, zato prijavnice prinesite v zakristijo ali župnišče najpozneje do naslednje nedelje, 16. junija 2024
  • Prihodnjo soboto, 15. junija bo romanje bolnikov na Brezje. Odhod avtobusa bo iz Murske Sobote ob 5.30. Nekaj mest je še prostih. Zainteresirani se lahko oglasite v zakristiji.

 

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.