Dec 31 2023

SVETA DRUŽINA

Objavljeno v Oznanila

sveta družina

  • Hvala otrokom, ki ste prinesli dar »Otroci  za otroke«. Kdor še ni prinesel, naj to stori do praznika Gospodovega razglašenja. Hvala tudi otroškemu ter odraslemu pevskemu zboru za lepo sodelovanje s petjem pri božičnici in božičnih praznikih. Hvala tudi ključarjema in vsem, ki ste čistili in krasili cerkev in okolico. Iskrena hvala tudi  kolednikom, ki ste ponesli oznanilo Jezusovega rojstva in blagoslov po domovih naše župnije ter vsem, ki ste darovali za misijone.

  • Danes popoldne ob 15.00 bo sveta maša (hvalodavanje) ob zaključku koledarskega leta. Lepo povabljeni, da se skupaj Bogu zahvalimo za preživeto leto, po maši pa povabljeni, da se še nekoliko zadržimo pred cerkvijo, kjer nas bodo člani ŽK pogostili s toplim napitkom.
  • V tem tednu obhajamo prvi četrtek, petek in soboto. Lepo povabljeni k molitvam in sveti maši. V soboto bo sveta maša tudi ob 8.00. Pri večerni sveti maši ob 18.00 bodo sodelovali koledniki, po maši pa bo za vse kolednike še srečanje v župnišču. Pri sveti maši bo tudi blagoslov vode. Do praznika Svetih treh kraljev kateheze (verouka) ne bo.
  • Prihodnjo nedeljo je nedelja Jezusovega krsta. Sveta maša bo ob 10.00. Lepo povabljeni vsi starši s predšolskimi otroki, še posebej tisti, ki ste jih dali krstiti v letošnjem letu. Pri maši bosta s svojim pričevanjem sodelovala zakonca Sandra in Bojan Vereš. Povabljeni tudi vsi veroučenci in njihovi starši, saj je to prva nedelja v mesecu, ki je namenjena družinam. Otroci bodo pri maši sodelovali z branjem uvodov.
  • V januarju bomo začeli srečanja Alfa. Prvo srečanje bo 9. januarja 2024 ob 18.00 v župnišču v Bakovcih. Srečanja bodo enajstkrat vsak torek od 18.00 do 20.00. Program vključuje malico, ogled kratkega filma in pogovor v skupini. Na mizici je nekaj letakov z osnovnimi informacijami, več informacij iz prve roke pa lahko dobite pri župniku in udeležencih, ki so srečanja že obiskovali. Zaželeno je, da do 6. januarja sporočite svojo namero o udeležbi na srečanjih Alfa Gabiki (gabi.vurcer@gmail.com).
  • V zakristiji lahko kupite nove Stopinje (12 €).

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.