Dec 10 2023

2. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

  • V tem tednu povabljeni k sveti spovedi v Bakovcih v ponedeljek, torek, četrtek in petek pol ure pred sveto mašo in tudi po sveti maši. Prva dva dneva povabljeni iz leve strani Mokoša, druga dva dni pa iz desne strani Mokoša. Priložnost za sveto spoved bo tudi v soboto. V nedeljo popoldne pa bomo v Murski Soboti spovedovali vsi dekanijski duhovniki. Spoved otrok bo v okviru kateheze. Ker je v torek v šoli novoletni koncert, bo spoved za 8. razred, tako kot ste se dogovorili pri katehezi, v ponedeljek ob 14 uri (skupaj s 5. razredom). Bolnike bom obiskoval v petek, 15. decembra, prosim, da do srede sporočite, za koga od vaših domačih prosite obisk na domu.
  • Vabim vas, da se v družini skupaj pripravite na sveto spoved. Pomagajte prepoznati drug drugemu grehe v medsebojnih odnosih, ki vas ranijo. Pomagajte prepoznati tudi ranjenost ljubezni, ki jo povzročate Bogu. Pomoč pri izpraševanju vesti in prepoznavanju grehov so vam lahko tudi zloženke Sveta spoved (tudi na spletni strani župnije).
  • V četrtek po sveti maši bo v župnišču srečanje ŽPS. Obenem bo v župnišču tudi srečanje biblične skupine. Lepo vabljeni.
  • Prihodnjo soboto, 9. decembra ob 9.00 bodo v župnišču pevske veje za otroški pevski zbor. Učili se boste pesmi za božično devetdnevnico in za sveti večer. Verjamem, da se z miklavževanjem ne bo zaključilo vaše veselje do petja, ampak se boste z enakim ali še večjim veseljem pripravljali na Jezusovo rojstvo in da se boste pridružili še novi člani.
  • V soboto 16. decembra 2023 pripravlja odbor za mlade adventno duhovno obnovo z naslovom “Pridite k meni vsi, ki ste žejni.” (Iz 55,1), ki bo v Murski Soboti. Začetek bo s sveto mašo ob 19. uri, pred in med sveto mašo bo gospod škof na razpolago za sveto spoved. 
  • Bliža se koledovanje. Koledniki bodo obiskali le domove, ki se bodo prijavile oz. povabile kolednike. Zato povabljeni, da v tem tednu (do nedelje 17. decembra) vsi, ki želite obisk kolednikov, to sporočite vodji koledniške skupine, ki koleduje v vaši ulici. Seznam voditeljev skupin po ulicah je na oglasni deski.
  • V zakristiji so na razpolago Marijanski koledarji za leto 2024. Cena koledarja je 3,50 eura.
  • Hvala vsem, ki ste tudi letos že darovali dar za vzdrževanje duhovnika. Oba z g. Robertom se lepo zahvaljujeva za vaš dar. Bog vam povrni vašo dobroto.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.