Mar 26 2023

5. POSTNA – TIHA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Gospodovo oznanjenje - darila za starše

  • Hvala članom ŽK za lepo sodelovanje pri sveti maši in pogostitev bolnih in ostarelih po maši. Hvala tudi vsem za lepo pripravljeno sodelovanje pri sveti maši za starše, še posebej otroškemu pevskemu zboru in ekipi, ki je pripravljala darila.

Gospodovo oznanjenjeGospodovo oznanjenje

  • Prehajamo na poletni čas, zato bodo svete maše zvečer ob 19. uri.
  • V minulem tednu smo imeli sveto spoved vsak dan eno uro pred sveto mašo. Kdor še ni uspel priti, lahko pride ta teden na Tišino, kjer bo tudi vsak dan eno uro pred sveto mašo sveta spoved. V Bakovcih bo sveta spoved pred sveto mašo še v torek zjutraj in v četrtek zvečer.

Gospodovo oznanjenje

  • V četrtek ob 17. uri bodo vaje za ministrante. Ministranti vabljeni, da se dogovorimo in pripravimo na obrede velikega tedna.
  • Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Povabljeni, da naredite butare in jih prinesete k blagoslovu. Na razpolago so tudi oljčne vejice, ki jih vsako leto pripeljejo iz Primorske. Dar, ki ga darujete za vejico gre za vzdrževanje tamkajšnjih župnij. Blagoslov zelenja ob 10.00 bo pred župniščem, nato pa slovesen sprevod v cerkev in sveta maša, pri kateri sodelujejo veroučenci. Blagoslov zelenja bo tudi pri sveti maši ob 8.00.
  • Od 26. marca do 1. aprila 2023 bo na Radiu Ognjišče Radijski misijon. S svojimi razmišljanji v osrednjih dnevnih govorih (ob 17.00) bo sodeloval nadškof msgr. dr. Marjan Turnšek. V kratkih pričevanjih, svetovalnici in pogovorih, bodo sodelovali tudi drugi duhovniki, redovniki, redovnice in laiki. Misijonski nagovori bodo vsak dan ob 11.15 in 17.00. Ponovitev bo vsak večer med 22. in 24. uro. Posnetki bodo na voljo tudi v radijskem arhivu, na spletni strani Radia Ognjišče.

Gospodovo oznanjenje

Gospodovo oznanjenje

 

 

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.