Dec 26 2021

SVETA DRUŽINA

Objavljeno v Oznanila

SVETA DRUŽINA

  • Hvala vsem za lepo obhajanje letošnjega Božiča. Še posebej hvala vsem tistim, ki ste več prispevali k temu, da je bilo skupno praznovanje lepo, doživeto in bogato. Naj bližina Boga prinaša blagoslov v naša življenja in naše odnose.

Božičnica Božičnica

  • Hvala za darove Otroci za otroke v misijonskih deželah, ki ste jih mlajši in starejši zbirali in prinesli k jaslicam.

JASLICE JASLICE

  • Mnogi ste se tudi letos odvali na letošnje povabilo za koledovanje. Koledniške skupine vas bodo obiskale danes, jutri ali v torek, kakor je predvideno za vašo ulico. Seznam je tudi na oglasni deski. Hvala tudi za darove, ki jih boste ob tem darovali za misijone. Za vse člane koledniških ekip velja predpis PCT (zato prosim tudi birmance, ki bodo sodelovali, da poskrbijo za ta pogoj).
  • Danes (v nedeljo, 26. decembra 2021) ob 19.00 bo v župnijski cerkvi sv. Martina v Martjancih dekanijsko srečanje mladih in sprejem križa svetovnega srečanja mladih. Devetošolci, dijaki in študentje, lepo povabljeni. Na srečanju bo tudi priložnost za sveto spoved, če je kdo ni uspel opraviti pred božičem.
  • Katehezo (verouk) bomo nadaljevali v tednu po svetih Treh kraljih. Do takrat praznujte dogodke vere v okviru družine in pri svetih mašah v cerkvi.

Jaslice

  • V zakristiji lahko kupite zbornik Stopinje (12 €) in Marijanski koledar (2,5€) ter Poti k Bogu (0,50€). Nekaj sveč za Luč miru iz Betlehema je še tudi na razpolago.
  • Zaradi povečane nevarnosti za okužbo, je tudi za vstop v cerkve določilo, ki zahteva, da je pred vstopom v cerkev potrebno pokazati oziroma preveriti dokazilo PCT in osebni dokument identifikacije, ki ga mora imeti vsak s seboj. Hvala za razumevanje in dobrodošli v naši cerkvi.

Blagoslov jaslic

  KOLEDOVANJE 2021  
     
  ULICA VODJA                                    datum in ura  
1 Partizanska – Mlinska  Anita Novak 26.12. ob 16.00
2 Ribiška – Ob Muri Nuša Grah  26.12. ob 14.00                                      
3 Zvezna – Stara – Prečna Alojz Sreš  26.12. ob 17.00      
4 Mali Bakovci – Kroška

Blanka Mesarič  26.12. ;    Kroška: ob 15.00 , M.Bakovci: ob 16.00       

5  Soboška – Cvetna – Panonska

Gabika  Vurcer 28.12. ob 17.30               

6 Mladinska – Poljska – Vrtna – Nova – Ob potoku Urška Smodiš  – Doroteja Lazar    27.12.  ob  16.00

Božičnica Božičnica

Foto: Melita Marič

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.