Jan 23 2021

3 NEDELJA MED LETOM-NEDELJA BOŽJE BESEDE

Objavljeno v Oznanila

Napovednik:

  • Danes obhajamo Nedeljo Božje besede. Zavod Biblično gibanje, je v povezavi z različnimi skupinami in posamezniki v Cerkvi pripravil predloge za bogoslužnoNedelja Božje besede obhajanje te nedelje, različne nagovore, kateheze, video spodbude. Najdete jih TUKAJ
  • Navodila za obhajanje svetih maš v naši škofiji še vedno omejujejo udeležbo pri sveti maši z zagotovitvijo 30 m2 za osebo oziroma družino. Ob tem pogoju je lahko v naši cerkvi prisotnih pet oseb oziroma družin. To še ni tolikšno sproščanje, da bi se lahko razporedili po vaseh za udeležbo pri sveti maši čez teden, tako kot v pomladanskem sproščanju. Do nadaljnjega je možna udeležba pri sveti maši v cerkvi za družino ali posameznika, ki je daroval za sveto mašo. Ta pa lahko povabi iz sorodstva še tri družine ali posameznike.
  • Ob nedeljah ostaja možnost svetega obhajila po sveti maši od 8.45 do 9.15. Lepo povabljeni.
  • Ohranjajte versko življenje v svojih družinah. Starši, bodite zgled in povabite vse člane k molitvi jutranjih in večernih molitev ter molitev pred in po jedi. Tudi molitev angelovega češčenja naj bi bila stalnica v kristjanovem življenju.

 

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.