Dec 12 2020

3. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

3. adventna nedeljaNapovednik:

  • Vstopamo v tretji adventni teden. V tem tednu bom na razpolago za sveto spoved v Martjancih. Kdor še ni uspel priti k adventni spovedi, naj me pokliče ali piše na 031/354-872.
  • V sredo ob 19.00 začenjamo božično devetdnevnico preko zooma. Vabim vse župljane, da se vključite v skupno molitev devetdnevnice in sicer tako, da mi do torka zvečer na moj e-naslov franc.zorec@rkc.si pošljete sporočilo, da želite biti vključeni. Po tem vašem sporočilu vam bom poslal povabilo, s katerim se prijavite v spremljanje devetdnevnice.
  • Sveto obhajilo lahko prejmete ob nedeljah po sveti maši pod enakimi pogoji in razporedu kot do sedaj. Ob vstopu v cerkev si je potrebno razkužiti roke, po 3. adventna nedeljaprejemu obhajila cerkev zapustite skozi Jožefovo kapelo in stranski izhod. Molitev zahvale lahko zmolite zunaj, prav tako je primerno, da pred prejemom obhajila zmolite kesanje in Očenaš. Na mizici za verski tisk bo škatlica, kamor lahko ob prihodu oddate svoj eventualni dar za vzdrževanje cerkve, lahko pa ga tudi nakažete na TRR župnije SI56 0488 1000 3304 533. Hvala tudi za vaš dar, ki ga posebej namenite za vzdrževanje duhovnika.
  • V cerkvi na mizici za verski tisk so že na razpolago Stopinje. Cena je 10 eur.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.