Okt 31 2020

VSI SVETI

Objavljeno v Oznanila

VSI SVETINapovednik:

  • Dragi verniki, spodbujam vas, da ne opustite verskega življenja in povezanosti z Bogom, pa tudi ne z župnijo. Tisti dan, ko bo darovana sveta maša po vašem namenu (oznanila so dostopna na spletni župnije: http://bakovci.net/mase/) spremljajte sveto mašo po Radiju Ognjišče (ob 19.00 vsak delavnik, ob 10.00 v nedeljo) ali po TV Exodus (ob 6.00, 12. 00 ali 18.00 vsak delavnik, ob 8.30 v nedeljo), vsako nedeljo ob 10.00 je tudi neposredni prenos svete maša na TV SLO 1. Ob nedeljah lahko pridete k svetemu obhajilu v župnijsko cerkev od 8.45 do 9.30. Predlagam sledeči vrstni red po ulicah z zamikom 5 minut, da v cerkvi naenkrat ne bo prisotnih več kot 10 ljudi: Partizanska in Mlinska, Ribiška in Ob Muri, Prečna in Zvezna, Mali Bakovci, Mladinska in Stara, Kroška in  Soboška, Cvetna in Panonska, Poljska in Nova, Ob potoku in Vrtna. Ob vstopu v cerkev si je potrebno razkužiti roke, po prejemu obhajila cerkev zapustite skozi Jožefovo kapelo in stranski izhod. Molitev zahvale lahko zmolite zunaj, prav tako je primerno da pred prejemom obhajila zmolite kesanje in Očenaš. Na mizici za verski tisk bo škatlica, kamor lahko ob prihodu oddate svoj eventualni dar za vzdrževanje cerkve.
  • Za prejem ostalih zakramentov (sveta spoved, bolniško maziljenje) se lahko naročite preko mobitela.
  • Cerkev bo vsak dan odprta za osebno molitev. Med 8. in 9. uro bom na razpolago za sveto spoved in sveto obhajilo.
  • Starši boste v tem tednu dobili po e-pošti gradiva za katehezo doma ter spodbudo za nedeljsko molitev v družini. Izkoristite čas, ko so vaši otroci več doma, da se z njimi pogovarjate o veri in drugih pomembnih vrednotah življenja.
  • Prihodnjo nedeljo je zahvalna nedelja, obenem pa za našo župnijo novi svetek – dan celodnevnega češčenja. V cerkvi bo ves dan izpostavljeno Najsvetejše. Vabim vas, da letos, zaradi izrednih razmer, ob uri, ki je predvidena za vašo ulico, doma prižgete svečo in zmolite rožni venec ali druge molitve. Lahko pa ob teh predvidenih urah pridete v cerkev na osebno molitev, ob čemer je potrebno upoštevati omejitev zbiranja do 6 ljudi. Ves čas bo tudi priložnost za sveto spoved in sveto obhajilo.

Dan celodnevnega češčenja ali Novi svetek v Bakovcih, 

v nedeljo, 8. novembra 2020

Novi svetekRazpored molitve: 

 

08.00 – sveta maša

 

9.00 – 10.00 Cvetna, Panonska in Soboška ulica

10.00 – 11.00 Kroška in Partizanska ulica

11.00 – 12.00 Poljska,  Nova, Vrtna, Ob potoku in Mlinska ulica

 

14.00 – 15.00 Ribiška, Ob Muri, Prečna in Zvezna ulica

15.00 – 16.00 Mali Bakovci

16.00 – 17.00 Stara in Mladinska ulica

 

17.00 – sveta maša

 

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.