Feb 09 2020

5. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

6. nedelja med leotmNapovednik:

  • Naslednjo nedeljo, po sveti maši ob 8.uri, bodo izredni delivci nesli obhajilo bolnikom na dom.
  • Ta teden je redno verouk po urniku. V torek ob 16.00 bo redno srečanje za starše prvega razreda, po sveti maši pa bo srečanje zakonske skupine Sveta Klara.
  • V soboto ob 9.00 bodo v župnišču vaje za otroški pevski zbor. Vabljeni.
  • Zaradi soupravljanja župnije Martjanci bodo svete maše v Bakovcih vsak dan, kakor do sedaj, le v nedeljo bo samo ena sveta maša ob 8.00. Tisti, ki ste hodili k sveti maši ob 10.00 ste povabljeni, da pridete k sveti maši v soboto zvečer ob 18.30 ali v nedeljo ob 8.00. Najbrž bo v začetku nekoliko težko, vendar verjamem, da bomo z dobro voljo uspeli uskladiti  potrebne termine. Hvala za razumevanje in sodelovanje.
  • Danes so na voljo posebne naročilnice, ki vam bodo omogočile prejemanje treh zaporednih številk tednika brezplačno. Ob tem vam Družina podarja priložnostno darilo (prejeli ste ga tudi vsi naročniki skupaj z Družino): kuharsko knjižico Kuhajmo s Tomažem Čižmanom. Izpolniti morate naročilnico in jo oddati v zakristiji.
  • Ker se izteka 5-letni mandat članom ŽPS-ja, je potrebno predlagati člane za naslednjih pet let. Za naslednjih pet let lahko predlagate že dosedanje člane ali pa tudi kogar drugega iz vaše ulice. Vaši predlogi naj upoštevajo primernost za poslanstvo, ki ga bodo opravljali. Poslanstvo članov ŽPS je, da v župniji pomagajo ustvarjati razpoloženje za rast vere in medsebojno povezanost ter da so pripravljeni in sposobni sodelovati v dogodkih, ki jih kot župnija v ta namen organiziramo. // Na mizici za verski tisk so lističi in pisala ter škatla, kamor lahko oddate svoje predloge do naslednje nedelje, 16. 02.   Izmed zbranih predlogov bo komisija oblikovala kandidatne liste za posamezne volilne okraje. Volitve oziroma izbor pa bodo 22. marca 2020.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.