Sep 16 2018

24. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

24. nedelja med letom

Napovednik:

  • Hvala g. Robertu Smodišu, ki me je nadomeščal v času mojega dopusta. Hvala tudi vsem za lepo sodelovanje pri sveti maši. (več fotografij najdete v galeriji)
  • V petek ob 17. uri bo v župnišču srečanje za vse starše (za oba starša) naših birmanskih pripravnikov t.j. veroučencev 8. in 9. razreda ter obenem tudi vpis h katehezi. Starši vabljeni.
  • Ostali starši, ki še niste vpisali otrok k verouku, lahko pridete in vpis opravite jutri (v ponedeljek) ob 17. uri.
  • V torek po večerni sveti maši bo srečanje zakonske skupine Sveta Klara.

24. nedelja med letom

24. nedelja med letom

  • Z rednim veroukom začnemo po 23. septembru po objavljenem urniku. Vse veroučence vabim naslednjo nedeljo k sveti maši ob 10.00. Prinesite šolske torbice in jih položite pred oltar, da jih blagoslovimo. Pri tej maši bo tudi sodelovanje otrok. Po sveti maši ob 8.00 pa bodo izredni delivci nesli obhajilo bolnikom na dom.
  • V petek, 21. septembra bomo obeležili mednarodni dan miru. Katoliška Cerkev se ob 100-letnici konca 1. svetovne vojne ter začetku 30-letne vojne leta 1618, s koncem 1648,  pridružuje  pobudi, da bi ta dan po vsej Evropi istočasno zazvonili vsi zvonovi, zato bodo zvonovi slovenskih župnij in samostanov (tudi pri nas v Bakovcih)  zvonili za 15 minut z vsemi zvonovi med 18.00 in 18.15. Pobuda želi biti poziv vsem prebivalcem Evrope, da se grozote vojn ne bi več ponovile in da bi se zavedali, kako dragocena dobrina je mir.

24. nedelja med leotm

24. nedelja med letom

  • V torek ob 18.00 vabim vse ministrante na redno srečanje, ki ga bomo imeli v župnišču. Naredili bomo razpored ministriranja po dnevih, zato, prosim, poglejte urnike, kateri dan v tednu bi lahko ministrirali.
  • Včeraj sta praznovala biserno poroko (60 let) Cilika in Anton Smodiš, ki sta tudi poskrbela za okrasitev cerkve. Bog plati in naj ju Bog ohranja v zdravju in ljubezni. Za prihodnjo nedeljo naprošam za krasitev cerkve vernike iz Poljske ulice.

24. nedelja med leotm

Foto: Branko Buzeti

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.