Maj 28 2017

7. VELIKONOČNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Napovednik:

  • Hvala prvoobhajancem, staršem in vsem, ki ste sodelovali v pripravi slovesnosti ob letošnjem prvem obhajilu. Naj (p)ostane sveta evharistija resnična povezanost z Jezusom, ki daje moč za krščansko življenje.
  • V ponedeljek ob 17.30 bo srečanje skupine Samarijan. Po večerni sveti maši pa srečanje vseh romarjev na Bavarsko, kjer se bomo dogovorili o organizacijskih podrobnostih romanja. Romanje bo od 2. do 4. junija 2017. Odhod v petek zjutraj ob 3.00. Nekaj mest je še prostih, prijavite se lahko do jutri (ponedeljka). Cena romanja je 261 € in bi jo bilo potrebno v ponedeljek na srečanju v celoti poravnati.
  • V sredo zaključujemo šmarnice. Hvala vsem za lepo sodelovanje. Kakor je bilo obljubljeno, bomo za zaključek šmarnic poromali do ene od okoliških cerkva, ki podobno kot Marijina cerkev na Skalnici vabi k molitvi in prošnji za Božje milosti, ki jih potrebujemo za življenje. Povabljeni vsi, ki ste (dokaj) redno obiskovali šmarnice. Odhod avtobusa izpred cerkve v Bakovcih bo v sredo, 31. 5. 2017 ob 15.00, vrnili pa se bomo okrog 20.00.
  • V četrtek je prvi četrtek v mesecu, lepo vabljeni k sveti maši in molitvi za duhovne poklice. Ta dan, v četrtek in ne v petek, bova z g. Robertom obiskovala bolnike na domu. Zaradi romanja bo srečanje biblične skupine, ki jo imamo vsak prvi četrtek v mesecu, naslednji teden t.j. 8. junija.
  • V petek gremo na župnijsko romanje. Tiste, ki boste ostali doma, bomo na romarskih krajih priporočili Bogu, romarji pa se tudi vam priporočamo v molitev.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.