Mar 22 2015

5. POSTNA – TIHA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

SME_6173

Napovednik:

  • Hvala spovednikoma, ki sta včeraj pomagala pri spovedi.  Spoved bo še popoldne od 14.00 do 15.30. Možnost za spoved bo še vsak dan pol ure pred sveto mašo ter na velikih spovedih v okoliških župnijah.

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

  • Danes popoldne ob 16.00 bo križev pot za družine na Hotizi. Smo v Tednu družine, hkrati pa letos praznujemo 70. obletnico mučeniške smrti Božjega služabnika Danijela Halasa (16. marca 1945 na Hotizi pri reki Muri). Lepo povabljene vse družine in posamezniki, ki lahko tudi na tak način izprosite nekaj milosti za naše družine. (Ko bo potrebno se bomo tudi konkretno zavzeli za ohranitev družin in vrednost, ki krepijo posameznika in ustvarjajo trdne družinske odnose.)

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa SmejaDarovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

  • Pomoč pri krepitvi prizadevanja za rast vere bo tudi Radijski misijon, ki bo od 22. do 28. marca 2015 na Radiu Ognjišče. Vodili ga bodo salezijanci in Hčere Marije Pomočnice. Vsak dan bodo misijonski pogovori ob 10.15, 13.00 in 17.00. Ponovitev bo vsak večer med 21. in 23. uro. (Posnetki bodo na voljo tudi v radijskem arhivu na spletni strani Radia Ognjišče.) Vsak večer ob 20.00 bo molitev rožnega venca, ki jo bomo prenašali iz radijske kapele. V času radijskega misijona je petek, 27. marca, načrtovan kot spovedni dan.
  • V torek po večerni sveti maši bo srečanje izrednih delivcev obhajila.

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

  • V sredo, na praznik Gospodovega oznanjenja bo sveta maša zvečer. Lepo povabljeni starši – mame in očetje. Z otroki vam pripravljamo lepo oblikovano sveto mašo v zahvalo za vašo starševsko ljubezen.
  • V petek bom obiskoval bolnike na domu. Kdor še želi postno spoved na domu, naj sporoči do srede.
  • V petek ob 16.45 00 bo srečanje za vse ministrante.

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

  • V soboto bo prereditev za starše ob 16.00 v dvorani vaškega doma.
  • Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Pri obeh mašah bomo blagoslovili zelenje. Starši, naredite butara skupaj s svojimi otroki in jih prinesite k blagoslovu. Pred sveto mašo ob 10.00 bo blagoslov pred župniščem in nato procesija v cerkev. Na razpolago je tudi nekaj oljčnih vejic. Prispevek za njih gre za pomoč župnijam na Primorskem, od koder so nam veje pripeljali.

Darovanje Sv. maše rubinomašnika dr. Jožefa Smeja

  • Nova številka Družine je na razpolago ter Poti k Bogu. Vzamete lahko tudi zloženko ob tednu družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.