Dec 21 2014

4. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Škofijski misijon - plakatNapovednik:

  • Hvala skavtom iz Beltinec (in našemu Žanu), ki so prinesli Luč miru iz Betlehema. Po maši lahko kupite tudi sveče (vložek za 0,70 €, navadno svečo za 1 €) in si prižgete plamen. Še posebej ste povabljeni, da nesete plamen Miru svojim domačim in tudi bolnim na božični večer.

Skavti

  • Hvala vsem, ki te dni pripravljate vse potrebne stvari, da bo tudi župnijsko praznovanje božiča lepo. V tednu, ki je pred nami, ne bo rednega verouka. Birmanci imate vaje in srečanje, kakor ste se dogovorili s katehistinjo. Otroci in starši prvošolcev ste v torek vabljeni k večerni sveti maši in k devetdnevnici.
  • V sredo je sveti večer. Božičnica bo ob 17.00 in pol ure pred polnočno sveto mašo.
  • Na božič bodo svete maše kot ob nedeljah.

luč miru

  • Na Štefanovo bo maša ob 8.00. Popoldne ob 15.30 bo blagoslov kolednikov v cerkvi, nato pa bo pet koledniških skupin neslo božična voščila na vaše domove. Za natančnejši razpored obiskovanja se pozanimajte pri voditelju koledniške skupine, ki bo obiskovala vašo ulico. Razpored je na oglasni deski. Vse skupine končajo koledovanje v soboto in se po večerni sveti maši zberejo v župnišču. S seboj prinesite zbrane darove, ki jih bomo posredovali misijonarjem.
  • Prihodnja nedelja je nedelja družine. Povabljeni vsi, ki ste krstili vašega otroka v tem letu ter tudi vsi drugi starši z malimi otroki. Pri maši bo poseben blagoslov za otroke in za starše. Po maši bo z novokrščenci kratko srečanje v župnišču.
  • Najbrž ste opazili, da je na Soboški cesti velik plakat, ki vabi: Odprite vrata. Komu? Rešitev se skriva na osenčenih poljih v križanki. Plakat vabi k škofijskemu misijonu in k razmisleku: Kdo ima v naši hiši domovinsko pravico? Hvala g. Robertu Kaučiču in g. Miranu Verešu, ki sta dala v uporabo prostor in pano.

Škofijski misijon - plakat 1

  • Na razpolago je nova praznična številka Družine, ki je je nekaj več v prosti prodaji ter Ognjišče. Leto se počasi izteka in bo potrebno obnoviti naročnine. Cena celoletne naročnine v letu 2015 je za Družino 96,20€, za Ognjišče 28,50€, za Prijatelja 11,70€, Misijonska obzorja 9€, Mohorjeve knjige 2016 pa 45€.
  • Sedaj po sveti maši bodo izredni delivci nesli obhajilo bolnikom na dom.

izredni delivci

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.