Okt 19 2014

29. NEDELJA MED LETOM – MISIJONSKA

Objavljeno v Oznanila

Svetopisemski maratonNapovednik:

  • Hvala vsem, ki ste sodelovali na svetopisemskem maratonu. Mnogo vas je bilo, ki ste z branjem in poslušanjem Božje besede odpirali uho in srce  navdihom in Božji pomoči za uresničevanje v življenju.

Svetopisemski maratonSvetopisemski maraton

  • Danes je misijonska nedelja. Osrednji misijonski dogodek bo v Markovcih, kjer bo ob 15.00 molitvena ura, potem pa srečanje z misijonarjem g.  Tomažem Leganom, laiškim misijonarjem v Malaviju.
  • Izredni delivci bodo danes po sveti maši ob 8.00 nesli obhajilo bolnikom na dom.
  • Ta teden je še  redno verouk po urniku. Vabljeni tudi k molitvi rožnega venca v cerkvi. Posebej vabimo veroučence:

–         v torek 8. in 9. razred

–         v četrtek 3. in 4. razred

–         v petek 5., 6. in 7. razred.

  • Zahvaljujem se vsem, ki ste čez leto po ulicah krasili cerkev. Nekateri ste uspeli v tistem  času vzgojiti in uporabiti domače rože, nekateri ste jih kupili. Vmes ste nekateri okrasili cerkev ob vaših osebnih ali družinskih jubilejih. Hvala in Bog povrni. Cerkev je bila tako okrašena po vašem okusu oziroma po okusu tistih, ki ste sodelovali. Skozi poznojesenski in zimski čas bomo prosili go. Vero in go. Petro, da s svojo iznajdljivostjo in ustvarjalnostjo skrbita za cerkveni prostor, da bo tudi okrasitev pomagala k doživljanju praznikov in značilnosti  liturgičnega leta. Če je kdo  pripravljen, da bi pri tem pomagal, je dobrodošel.
  • Nova številka Družine je na razpolago.

Svetopisemski maratonFoto: Matej Bencak

 

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.