Jun 29 2014

13. NEDELJA MED LETOM – SVETI PETER IN PAVEL

Objavljeno v Oznanila

Oratorij
Fotografije si lahko ogledate v galeriji.

2014-06-27 10.09.29Napovednik:

  • Minuli teden je bil v znamenju bogatega pastoralnega dogajanja. Dan župnije, oratorij, srečanje z Vilmo in Danijem, blagoslovitev bivalnega kontejnerja za Janija, poroka Veronike in Roka, krst Polonce… in vsega kar je to dogajanje spremljalo. Mnogo vas je bilo zelo aktivno vključenih in ste sooblikovali dogajanje. Mnogi ste se dogajanja z veseljem udeležili in dopustili, da so nas vse ti dogodki bogatili. Za sodelovanje se zahvaljujem tudi Krajevni skupnosti, šoli in vrtcu ter društvom, še posebej PGD, ki je župniji in župniku ob praznovanje svoje 90. obletnice podelilo zahvalo za sodelovanje. »Enost v različnosti« nas povezuje in ustvarja razpoloženje, da razlike sprejemamo in se veselimo vsega tistega, kjer lahko delujemo povezano in živimo enost. Hvala in Boug plati.

2014-06-28 09.31.02
Fotografije si lahko ogledate v galeriji.

  • Danes popoldne ob 16.00 smo povabljeni na mašniško posvečenje Zorana Cara, ki bo v stolnici v Murski Soboti. Naslednjo nedeljo, 6.  Julija 2014 pa bo nova maša ob 10.00 na Cankovi.
  • Pastoralno dogajanje se bo v prihodnjih dneh nekoliko umirilo. Tistim, ki se odpravljate na počitnice ali dopust želim, da se odpočijete in naberete novih moči in veselja za življenje. Ne pozabimo, da je Bog z nami tudi na počitnicah. Na spletni strani in tudi v glasilu Poti k Bogu (na razpolago je na mizici za tisk) je pismo staršem, kjer je nekaj spodbud za ohranjanje vere v družini tudi v počitniškem času.
  • Nova številka Ognjišča je na razpolago, nove Družine pa danes ni, ker je bila prejšnji teden dvojna.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.