Nov 25 2012

NEDELJA KRISTUSA KRALJA VESOLJSTVA

Objavljeno v Oznanila

Adventni čas se približuje. Hvala vsem, ki ste prišli na delavnico izdelovanja adventnih vencev. Povabljeni vsi župljani, da imate adventni venec na vidnem mestu v svojem domu. Če ga še niste izdelali, ga lahko kupite. Priporočen prispevek je 10 €. Sredstva bodo namenjena delovanju ŽK. Prihodnjo nedeljo prinesite adventne vence v cerkev, da jih bomo blagoslovili. Najpomembnejše pri adventnem vencu je, da se ob njem zbiramo k molitvi.
Teden, ki je pred nami, je teden Karitas. S hvaležnostjo se bomo spomnili mnogih, ki pomagajo bližnjim lajšati različne stiske, ki jih življenje prinaša. Zelo pomembne vidik dobrodelnosti je tudi oznanjevanje upanja in vere v Božjo ljubezen, ter da odpustimo bližnjemu krivico in se z njim pobotamo. K temu smo poklicani vsi.
Za materialno pomoč, s katero pomagate ŽK deliti dobroto, se vam iskreno zahvaljujem in se priporočam, da prihodnjo nedeljo s svojimi darovi še dodatno podprete njihovo delovanje. Na mizici pri izhodu bo nastavljen nabiralnik za vaše darove.
V petek bo sveta maša ob 17.00, ker nas Bakovska godba vabi na koncert, ki bo ob 19.00 uri v prostorih Srednje ekonomske šole. Hvala za razumevanje in lepo povabljeni.
Minuli četrtek smo imeli vaje za kitariste in za pevski zbor. Nekateri bi želeli obenem sodelovati pri enem in drugem. Naslednje vaje bodo v soboto 1. 12. 2012 ob 9.00 za nove kitariste, ob 10.30 pa za starejše kitariste in za pevski zbor. Povabljeni tudi tisti, ki vas minuli četrtek ni bilo.
V soboto, 1. 12. 2012 bo tudi seminar za vse bralce božje besede. Potekal bo v Beltincih v prostorih Doma Janka Škrabana od 9.00 do 13.00 ure. Dobimo se pred cerkvijo v Bakovcih ob 8.30, da se lahko organiziramo za prevoz. Lepo vabljeni vsi bralci in tisti, ki se želite pridružiti.
V nedeljo, 2. 12. 2012 bo ob 14.00 škofijski klic dobrote v športni dvorani osnoven šole III v Murski Soboti. Nastopile bodo skupine iz različnih župnij, tudi naše, ter glasbena skupina Langa. Lepo vabljeni!
Približuje se god sv. Miklavža. Letos bomo imeli miklavževanje v petek, 7. 12. 2012 ob 16.00. Prijavite se lahko do 2. 12. 2012. Cena je 10 €.

Nova številka Družine in Ognjišča je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.