Avg 05 2012

18. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Hvala lovcem, ki ste danes sodelovali pri sveti maši, pevcem in vsem, ki ste zbrano molili. Hvala tudi vsem, ki ste pripravili prostor za sveto mašo, ozvočenje, klopi in tudi tistim, ki ste poskrbeli, da bo popoldansko združenje lahko potekalo v prijetnem razpoloženju.
Ob sklepu Klarinega leta bo v soboto, 11. avgusta 2012, na god sv. Klare, srečanje za mlade in za družine. Ob 18. Uri bo v turniški cerkvi sveta maša. Po maši pa bomo v procesiji prenesli kip turniške Marije v samostan sester klaris. S sestrami bo tam kratka molitev in nato priložnost za pogovor. Mladi in družine, lepo vabljeni!
OSREDNJA SLOVESNOST bo v nedeljo, 12. avgusta 2012, ko bo ob 14.30 molitvena ura in ob 15. uri procesija do samostana sester klaris. Posebno mesto bodo imele vse, ki nosijo ime Klara (Jasna), zato so še posebej vabljene. V procesiji bomo po predstavniku župnije nesli tudi naše prošnje in molitvena priporočila, kijih bomo izročili sestram, da bodo zanje molile. Listke z molitvenimi nameni lahko do prihodnje nedelje, 12. 08. 2012 oddate v košarico na mizici za tisk. V samostanu bo ob 16. uri sveta maša, ki jo bo vodil kardinal dr. Franc Rode. To je hkrati letošnje škofijsko molitveno srečanje članov ŽPS pred praznikom Marijinega Vnebovzetja, zato ste člani ŽPS še posebej vabljeni.

V cerkvi smo popravili električno inštalacijo, menjali svetila, ki so dotrajala ter vstavili varčne žarnice. Tudi električno omarico bomo zamenjali. Delo sta prostovoljno opravila Jože in Franc Vereš, za kritje materialnih stroškov pa bomo imeli posebno nabirko prihodnjo nedeljo 12. avgusta 2012. Za vaš dar se že vnaprej zahvaljujem.

V prihodnjem tednu je praznik Marijinega vnebovzetja. V torek, 14. 08. 2012 zvečer bomo s kolesi romali v Turnišče. Ob 18.00 se zberemo pred cerkvijo v Bakovcih in se nato skupaj peljemo do Turnišča. Tam bo sveta maša ob 20.00. Priložnost bo tudi za sveto spoved. Po maši in procesiji okrog cerkve se bomo skupaj vrnili v Bakovce.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.