Mar 25 2012

5. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

V tvojem srcu ljubezen domuje

Prešli smo na poletni čas zato bodo večerne svete maše on 19.00.
Prijavite se lahko za župnijsko romanje v Međugorje, ki bo od 10. do 13. 5. 2012. Cena romanja je 120 €. Spomniti vas želim, da preverite veljavnost osebnega dokumenta.

Včeraj smo lepo praznovali dan Gospodovega razglašenja in praznik naših staršev. Hvala vsem, ki ste sodelovali. Fotografije s prireditve si oglejte v galeriji.

Velika spoved je za nami. Možnost spovedi še vsak večer pred sveto mašo ali v okoliških župnijah. Otroci naj pridejo k spovedi pred večerno sveto mašo.

Bolnike in ostarele po domovih bom obiskoval v sredo (Partizanska, Ribiška, Ob Muri, Prečna, Zvezna, Stara, Mladinska) in petek (Mali Bakovci, Kroška, Cvetna, Soboška, Panonska, Poljska, Vrtna, Nova, Ob potoku, Mlinska).

Prihodnja nedelja je cvetna nedelja. Pri deseti sveti maši bo slovesen blagoslov oljk in zelenja. Zbrali se bomo pri župnišču in se o blagoslovu in prebranem evangeliju v procesiji odpravili v cerkev. Blagoslov zelenja bo tudi pri maši ob 8. uri.

Ta teden poteka radijski misijon na Radiu ognjišče. Veliko lepih priložnosti za duhovno poglobitev. Program je zloženkah, ki jih lahko vzamete na mizici.

Molitev za družino:

Sveti, Troedini Bog, ti si Ljubezen. Slavimo te in hvalimo, ker si ustvaril družino, da se tvoja Ljubezen po njej uresničuje in razširja.

V času, ko se želi razvrednotiti družino očeta, matere in otrok, se milostno ozri na nas, da bomo uresničevali tvoj načrt Ljubezni.

Prosimo te, da bi vsi kristjani s pogumom in javno besedo zavzeli za vrednoto družine ter jo posredovali našim mladim. Naše družine, naš narod in naše voditelje izročamo v varstvo Matere Marije, svetega Jožefa in drugih zavetnikov družine.

Stvarnik družine, sprejmi naše prošnje in jih usliši po Kristusu. našem Gospodu. Amen.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.