Feb 12 2012

6. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila


Napovednik:

  • Danes popoldne ob 15.00 bo molitveno srečanje bogoslužnih sodelavcev v stolnici. Lepo povabljeni!
  • V sredo ob 16.00 bo verouk za devetošolce. Za prvi razred pa tokrat odpade.
  • V petek ob 16.00 bo priprava na krst za vse tiste starše, ki želite krstiti svojega otroka v naslednjem mesecu. Na pripravo naj pridejo tudi botri.
  • V soboto bo sveta maša zjutraj ob 08.00, ker bo  popoldne v telovadnici OŠ dobrodelni koncert.
  • Prihodnjo nedeljo po sveti maši ob 08.00 bodo izredni delivci obhajila nesli obhajilo bolnikom in ostarelim na dom.
  • V nedeljo pri sveti maši ob 10.00 bomo blagoslovili misijonske skrinje, ki jih bodo člani ŽPS odnesli družini na začetku svoje ulice. Naj bo obisk misijonske skrinje priložnost, da se boste v družini zbrali k molitvi in pogovoru. Naslednji dan odnesite skrinjo svojemu najbližjemu sosedu.

V soboto,  3. marca 2012 organiziramo romanje v Maribor na Slomškov grob. To bo skupno romanje celotne škofije.  Avtobus iz Bakovcev bo odpeljal ob 8.00. V Mariboru bomo imeli najprej v frančiškanski cerkvi molitveno uro in priložnost za sveto spoved, nato bomo peš poromali do stolnice. Hoje je za deset minut.

V tem času bodo osnovnošolski otroci in mladina imeli poseben program  v župnijskem domu pri stolnici.

V stolnici bo sveta maša,  ki jo bo daroval g. škof Peter Štumpf. Po maši se bomo odpeljali do škofijske gimnazije, kjer bomo imeli kosilo in ogled gimnazije.  Na poti domov se bomo ustavili v cerkvi blaženega Antona Martina Slomška v Košakih. Predviden prihod v Bakovce je ob 15.00. Cena romanja (prevoz in kosilo) je 20 €, za otroke pa 10 €. Prijavite se lahko v zakristiji.

Nova številka Družine je na razpolago.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.