Jul 03 2011

14. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Minulo nedeljo smo lepo praznovali dan župnije in krajevne skupnosti. G. Robi Friškovec nas je pri maši skušal nekoliko prebuditi v resnično in polno krščansko življenje; otroci s katehistinjama, učiteljicami iz šole in vzgojiteljicami iz vrtca so nam pripravili kulturni program; g. Pertoci z ekipo je poskrbel za hrano; društva pa so  pripravila športno družabne igre; celotno dogajanje pa je povezovala ga. Jožica Lukač. Ekipa župnijskih sodelavcev je dosegla prvo  mesto. Čestitamo! Hvala tudi vsem, ki ste darovali pecivo in vino ter ste dejavno sodelovali pri pripravi in izvedbi dogodka.

V četrtek smo bili z  ministranti, pevci in animatorji na izletu v Logarski dolini. Izlet je bil znamenje zahvale za sodelovanje pri župnijskem življenju in obenem povabilo in prošnja za nadaljnje delo. Posebej ministrante prosim, da tudi v počitnicah redno hodite ministrirat, tako kot ste na seznamu.  Če boste kdaj odsotni, predhodno poiščite zamenjavo.  Prosim, da tudi starši pri tem sodelujete.  Hvala.

Mnogi te dni odhajamo na dopust ali ga preživljamo doma. Ponovno bi vas spodbudil, da v župnijski knjižnici, ki je zadaj v cerkvi, izberete kakšno knjigo, ki jo boste lahko v prostih dneh prebrali. Prebrane knjige pa, prosim, vrnite na mesto, kjer ste jih vzeli.

Ta teden odhajam na dopust. Nadomeščal me bo g. Robert Smodiš.

Jutri  (v ponedeljek) po večerni sveti maši bo v župnišču srečanje izrednih delivcev obhajila.

OKLICI: V soboto se želita poročiti Lovenjak – Cigüt ob 11.00.

Danes ni nove številke Družine, ker je bila prejšnjo nedeljo dvojna – novomašna

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.