Apr 24 2011

VELIKA NOČ

Objavljeno v Oznanila

Praznujemo največji praznik v cerkvenem letu. Velika noč je razlog našega veselja in tudi upanja. Kristus je samega sebe dal za vsakega izmed nas, da bi v nas prebudil ljubezen.

Prihodnji teden so počitnice, zato ni verouka. Dobro se odpočijte in s svežim veseljem pridite prihodnjo nedeljo skupaj s svojimi starši in botri k sveti maši.

Hvala vsem, ki ste sooblikovali velikonočno praznovanje. Bog naj vas nagradi z velikonočnim veseljem in mirom.

Vstali Zveličar nam kaže svoje rane. Rane ljubezni s katerimi želi oprati naše ranjenosti. Želi nam dati sebe, da bi vsak mogel sprejeti samega sebe in nato tudi drugega.  Povabljena sva brat in sestra, da ob letošnji veliki noči stopiva na to pot odpuščanja in drobnih korakov vzpona na Goro ljubezni.

Kristus je vstal zate in zame ter za najinega soseda!

Želi nam v obilni meri podariti

»…Svetega Duha, da bomo prisluhnili Kristusu, sprejeli njegov dar odrešenja in svoje življenje prenovili po njegovi besedi.«

Blagoslovljene velikonočne praznike  in veliko notranjega miru in veselja vam voščim. Vstali Kristus naj napolnjuje naša srca, da bomo mogli ta mir živeti in ga prinašati drug drugemu ter tako graditi družine in župnijo, kjer bo zmagovalo odpuščanje in ljubezen.

Velikonočnega odrešenja, upanja in veselja Vam želim!

vaš župnik Franc Zorec

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.