Jan 23 2011

3. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Hvala poverjenikom, ki ste že pobrali naročnino za Družino in Ognjišče. Pohvalno je, da ste v glavnem ohranili naročnino, čeprav je včasih težko zbrati sredstva. Vendar upam, da bo branje, ki si ga s tem omogočite, pomagalo k bolj polnemu življenju.

Hvala tudi za dar za čiščenje cerkve, ki ste ga zbrali. Mnogi ste izrazili zadovoljstvo, da je cerkev vedno lepo urejena in očiščena. Zasluga za to gre vam in tistim, ki z veliko ljubeznijo in pripravljenostjo skrbijo za urejanje cerkve. Letos bomo dali čistit tudi mašne plašče, da bo bogoslužje lepo tudi po čistih oblačili.

Molitvena osmina za edinost kristjanov traja do 25. januarja . Pridružimo se molitvi in prizadevanju za edinost med vsemi kristjani. V soboto ob 19.00 bo v Murski Soboti dekanijsko srečanje za mlade. (Mlade želim še posebej spomniti, da lahko na spletni strani župnije rešite anketo o misijonu.)

Romanje v Rim bo 8. – 12. 6. 2011. Cena 210 €.
Prevoz z avtobusom. Cena vključuje: avtobusni prevoz, cestnine, parkirnine, in takse, lokalni prevozi v Rimu, 3 polpenzioni v slovenskem zavodu Slovenik in vstopnino v Kalistove katakombe. Prijavite se lahko v zakristiji ali župnišču. Ob prijavi je potrebno plačati 100 €.

Na razpolago je nova številka Družine.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.