Dec 12 2010

TRETJA ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Hvala duhovnikom, ki so pomagali pri veliki spovedi. Danes popoldne bo spovedovanje od 14.00, ob 15.00 bo sveta maša. Možnost spovedi bo v naši cerkvi še ves teden vsak večer pol ure pred sveto mašo. Prihodnjo nedeljo in ponedeljek pa bo velika spoved v župniji Murska Sobota.

Minuli teden sem spovedoval bolnike po domovih. Če še kdo želi, da ga obiščem, mi sporočite. Predvidoma bom obiskoval bolnike še v petek.
V adventnem času naj bi si še posebej prizadevali za molitev in dobra dela. Za vsako dobro delo položim eno slamico v jaslice, da pripravljam ležišče za Jezusa. Otroci lahko prinesete pripravljene slamice ali pa položite slamice, ki so pripravljene ob jaslicah.
V četrtek bomo začeli božično devetdnevnico. Povabljeni otroci in starši (še posebej birmanci in prvoobhajanci) k sveti maši. Vsak večer bo sodeloval tudi otroški pevski zbor.

Umrl je Franc Lazar. Zanj ste darovali svete maše … Bog povrni.

Na razpolago je nova številka Družine. Tudi Mavrica je koristno branje za otroke in starše. Morda bi lahko starši ali stari starši dali naročnino Mavrice kot božično darilo kateremu otroku.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.