Nov 28 2010

PRVA ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Zahvaljujem se bratom iz skupnosti Cenacolo, ki so spregovorili o svoji izkušnji osvobajanja iz zasvojenosti in tako morda komu prižgali prvo svečko upanja, da si je vredno prizadevati za življenje brez odvisnosti od mnogih zunanjih stvari, ki človeka delajo praznega in nesrečnega. Več fotografij lahko najdete v galeriji.

Pričevanje bratov iz skupnosti Cenacolo (zvočni posnetek):


Here is the Music Player. You need to installl flash player to show this cool thing!

Povabljeni, da bi v adventnem času več molili po družinah in tudi prihajali k molitvi in maši v cerkev. Za otroke je spodbuda Adventni koledar, kjer so za vsak dan misli in dejavnosti, ki odpirajo njihova srca in roke za dobrodelnost.

Civilna iniciativa vabi k adventni molitvi za ohranitev in krepitev vrednot zakonskega in družinskega življenja. Pripravili so molitev na kartončkih, ki si jo lahko vzamete pri izhodu iz cerkve in doma skupaj molite.

Hvala članom ŽK in vsem tistim, ki ste sodelovali v delavnici ali ste akcijo podprli z nakupom adventnega venčka. Pred zaključnim blagoslovom bomo blagoslovili tudi adventne venčke, ki naj bodo spodbuda za skupno družinsko molitev.

Umrl je Štefan Škafar. Pogreb bo v ponedeljek ob 15.00, ob 8.00 pa maša zadušnica.

Na razpolago je nova številka Družine in Ognjišča.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.