Mar 14 2010

4. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Ta teden je v okviru verouka velikonočna spoved za otroke. Starši lahko doma pripravite spokorno bogoslužje z molitvijo in spraševanjem vesti. Dobro je tudi da sami daste otrokom zgled lepe priprave na zakrament spovedi.

Priložnost za spoved bo konec tedna, ko bomo imeli postno duhovno obnovo, ki jo bosta vodila br. Primož Kovač in br. Bernard Jauk. Začeli bomo v petek, ko je praznik sv. Jožefa, sozavetnika naše župnije. Ob 8.00 bo sveta maša,  nato obisk bolnikov in spoved po domovih (sporočite, koga naj obiščemo). Zvečer ob 18.00 bo sveta maša in nagovor za očete in matere. V soboto ob 8.00 bo sveta maša in nagovor za vse šoloobvezne otroke. Zvečer ob 18.00 pa za mlade. V nedeljo bosta dopoldanski maši z nagovorom za celotno družino, popoldne ob 15.00 pa za bolne in ostarele. Pri prevozu bodo pomagali tudi člani ŽK. Eno uro pred vsako mašo bo tudi priložnost za sveto spoved. Vzemimo si dovolj časa, da se dobro pripravimo na velikonočne praznike. 

Hvala izvoljenim in imenovanim članom ŽPS, ker ste sprejeli izvolitev in ste pripravljeni sodelovati. Vaše imenovanje bomo poslali na škofijo v potrditev in ga boste uradno prejeli na škofijskem evhariastičnem dnevu, ki bo v MS 7. aprila ob 17.00. 

Posebej bi se rad zahvalil tistim, ki ste pomagali izpeljati projekt pomoči nekaterim našim župljanom: družini Farkaš, ki je darovala štedilnik; Francu Novaku, družini Alojza Štiblarja in Jožeta Lukača iz Dokležovja, ki so darovali peči; mojstru Makovcu za montažo dimnika ter vsem tistim, ki ste sodelovali pri čiščenju in nameščanju potrebnih stvari. Bog povrni vsakemu posebej!

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.