Avg 31 2009

Oznanila 22. navadne nedelje, 30. 8. 2009

Objavljeno v Oznanila

  • Danes po sveti maši ob 10.00 bo v učilnici v župnišču srečanje ŽPS. Vsi člani lepo vabljeni, da pridete s svojimi predlogi in pripravljenostjo za sooblikovanje življenja v župniji.
  • Ta teden je prvi četrtek, petek in sobota. V četrtek še posebej povabljeni k molitvi za duhovne poklice, v petek pa k molitvi za Božje usmiljenje. V petek bom tudi obiskoval bolnike po domovih, glede na seznam, ki je narejen. Če je še kdo od vaših domačih ali sosedov, ki ne more v cerkev, prosim sporočite.
  • V prihodnjem tednu začenjamo novo šolsko in veroučno leto. V počitnicah naj bi se nekoliko odpočili in si nabrali moči ter okrepili voljo za pridobivanje novih znanj. Verouk oz. katehezo bomo redno začeli naslednji teden. V tem tednu pa ste povabljeni, da starši letošnjih prvošolcev prijavite svoje otroke k verouku. Vpis bo v ponedeljek od 16. do 18. ure. Pri katehezi bosta letos pomagali ga. Marjana Talijan in ga. Dominika Tibaut. Natančni urnik bo narejen do prihodnje nedelje.
  • Za prihodnjo nedeljo so povabljene, da bi krasile cerkev Tanja Nemec, Urška Sreš, Damjana Lukač in Nuša Ružič. HvalaStična 2009 vsem, ki ste prejšnji teden kosili in čistili okrog cerkve ter jo krasili.
  • V soboto, 19. septembra, bo vseslovensko srečanje mladih v Stični. Program bo zelo zanimiv. Od zanimanja in števila prijavljenih je odvisno, s čim bomo potovali v Stično. Mladi, povabljeni, da se oglasite v zakristiji ali župnišču in poveste svoje predloge.
  • Umrl je Karel Sreš iz Poljske ul. 9, pogreb bo jutri. Ob 8.00 bo sveta maša in ob 16.30 pogreb na pokopališču. Molimo za pokojnega, naj mu Bog da večni mir.

Franc Zorec, župnik, Bakovci, Partizanska 28, 543-10-32, 031/354-872, franc.zorec@rkc.si

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.