Zakonske skupine

V župniji so zaenkrat tri zakonske skupine.

Skupino Sveta  Ana, katere voditeljski par sta ga. Anica in Alojz Lukač, sestavlja pet zakonskih parov. Srečanja skupine so enkrat mesečno po večerni sveti maši.
Zakonska skupina Sveta Ana

 

 

Druga (Sveti Frančišek) in tretja  (Sveta Klara) sta “mladi” zakonski skupini, saj sta se oblikovali pred kratkim. Tudi ti skupini imata srečanje enkrat mesečno, po večerni sveti maši.

 

Člani zakonskih skupin se redno udeležujejo tudi seminarjev, ki jih pripravljata ga. Vilma in g. Dani Sitar v okviru skupnosti Družina in življenje.

Datume srečanj vse skupine določajo sproti.

En komentar. Komentiraj še ti.

En komentar. Komentiraj še ti. “Zakonske skupine”

 1. Blaž Švabna 28 Jul 2018 ob 18:00 1

  Za zakonske skupine:

  Spoštovani,

  gotovo poznate kakšno družino, ki rada skupaj zapoje. Pa mogoče potrebuje le nekaj spodbude, da se predstavi celotni Sloveniji.

  V oddaji Slovenski pozdrav, na Televiziji Slovenija, smo v dveh sezonah že gostili 22 družin iz Slovenije in zamejstva. Družine pa so bile ob petju predvsem ambasador lepih družinskih vrednot.

  Ni pomemben sestav, pomembni so energija, ubrano petje, korajža, volja. Družinam so se pridružili tudi strici, tete, vsi, ki so lahko s svojimi glasovi pomagali.

  Vsem družinam pri nastopu pomagajo glasbeni mentorji. Obiščemo jih doma, se z njimi pogovorimo. V vsem se jim prilagodimo.

  Zaradi res lepega odziva številnih gledalcev doma in po svetu smo se odločili za 3. sezono, Družina poje v Slovenskem pozdravu.

  Če poznate kakšno družino, prosim, posredujte jim vabilo, da se posnamejo z domačim mobilnim telefonom in videoposnetek, skupaj s prijavo, pošljejo na slovenskipozdrav@rtvslo.si

  Čim prej, nekje do 20.avgusta.

  Hvaležni bomo tudi za informacijo o kakšni družini, ki rada poje, pa jih bomo kontaktirali iz uredništva.

  Za kakršnekoli informacije pa sva dosegljiva Andrej Hofer, 041 327 858 in Blaž Švab, 031 654 664.

  Hvala za pomoč.

  Lepo in sončno poletje želim.

  Vse dobro.

  Blaž Švab