Feb 04 2024

5. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

5. nedelja med letom

  • Hvala katehizirancem in katehistinji Gabiki za sodelovanje pri sveti maši ter otroškemu zboru z instrumentalisti, ki jih vodi Eva Novak.
  • V tem tednu praznujemo slovenski kulturni praznik – Prešernov dan. Učenci OŠ Bakovci in njihovi učitelji nas vabijo, da bi se udeležili proslave, ki jo pripravljajo v torek, 6. februarja ob 17.00 v OŠ Bakovci. Na sam praznik, torej v četrtek 8. februarja, ko je šole prosti dan, ne bo verouka.

5.nedelja med letom5.nedelja med letom5.nedelja med leotm

  • V četrtek po sveti maši bo v župnišču srečanje skuine Vrtnice.
  • Naslednjo nedeljo 11. februarja bo  ob 15. uri v župnijski cerkvi sv. Marije Vnebovzete v Turnišču škofijsko molitveno srečanje bogoslužnih sodelavcev: bralcev Božje besede, izrednih delivcev obhajila, molivcev, članov rož ŽRV, organistov, zborovodij, pevcev, mežnarjev, krasilcev bogoslužnih prostorov in drugih sodelavcev. Vabljeni, da se udeležite omenjenega srečanja.
  • Priprava na zakon bo v februarja in marca v prostorih župnijskega doma Murska Sobota, Gregorčičeva 2. Srečanja potekajo 4 nedelje zaporedoma, vedno z začetkom ob 15.00 uri. Zaročenci, ki se pripravljate na poroko, lepo vabljeni. Zaželeno je, prijavo predhodno sporočite na e-naslov: stane.bester@rkc.si, lahko pa naredite prijavo na začetku prvega srečanja.
  • Priprava na krst bo predvidoma 19. februarja 2024 ob 17.00 v župnišču v Bakovcih. Starši, ki želite krstiti svojega otroka v mesecu marcu in aprilu, povabljeni. Na pripravo naj pridejo tudi botri. Predhodno sporočite potrebne podatke v župnijski pisarni.

5.nedelja med letom

                                                               Foto: Kristijan Čagran

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.