Dec 28 2023

KOLEDOVANJE

Objavljeno v Oznanila

V minulih dneh smo koledniki obiskali domove po naši župniji. Veselo oznanilo Jezusovega rojstva in njegov blagoslov smo ponesli v domove oz. k družinam, ki so nas povabile. Obiskali smo tudi domove birmancev, ki so se pridružili koledniškim skupinam. 
Velik BOG PLATI vsem župljsnom, ki ste nas povabili in lepo sprejeli. Hvala za vaš dar, ki ste ga ob tem namenili za misijone. Hvala vsem, ki ste se pridružli koledniškim skupinam ter z veseljem ponesli blagoslov in oznanjilo Jezusovega rojstva po župniji. Zahvala in vse pohvale gredo birmancem, ki so se nam pridružili in res lepo sodelovali. Nenazadnje pa hvala tudi vsem, ki ste organizirali ekipe in pripravili vse potrebno, da je naša trikraljevska akcija že enajsto leto zapored lepo stekla.
Bog plati vsem!
in Bog vam daj v eton nouvon leti: srečo, zdravje, veseljé, krüja vina za voulé, düšnoga zveličanja pa največ!
Se vidimo drugo leto 
Ekipa Mlinske-Partizanske ulice Ekipa Ribiške ulice in Ulice ob Muri Ekipa Malih Bakovec Ekipa Cvetne, Soboške in Panonsk eulice Ekipa Kroške ulice Ekipa Prečne, Zvezne in Stare ulice Ekipa Mladinske ulice Ekipa Nove, Vrtne, Poljske ulice in ulice ob Potoku

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.