Okt 22 2023

29. NEDELJA MED LETOM – MISIJONSKA

Objavljeno v Oznanila

Zakonci - jubilanti

 

  • Danes, v nedeljo, 22. oktobra, po celem svetu obhajamo Misijonsko nedeljo. Goreča srca, noge na poti (prim. Lk 24,13-35) je naslov papeževe poslanice za misijonsko nedeljo, v kateri nas opozori, da prebiranje Svetega pisma pomeni poznavati Jezusa. Na poti v Emavs so učencema srci goreli, ko jima je Jezus razlagal Pisma. Papež nas vabi, naj nam gorečnosti daje bližina Jezusa v Svetem pismu in evharistiji (sveti maši in obhajilu), da bomo lahko drugim delili telesni in duhovni kruh. Da bi se ljudi ob naši gorečnosti navdušili za Jezusa. Hvala tudi za vaš dar, ki ste ga danes namenili za delovanje misijonarjev.
  • Hvala zakonskim jubilantom in vsem, ki ste pomagali organizirati dogodek obhajanja zakonskih jubilejev. Posebej hvala ekipi in pevcem.

Zakonci-jubilanti Zakonci - jubilanti

  • Smo v mesecu rožnega venca, zato vabljeni k poživitvi te molitve doma in v cerkvi. Z katehiziranci bomo molili rožni venec v cerkvi tisti dan, ko imajo katehezo, četudi tisti dan ni svete maše. Tako se bomo poleg četrtka, ko molijo v cerkvi rožni venec 3., 4. in 9.-šolci, zbrali k molitvi tudi ob ponedeljkih (1., 2. in 5. razred) in torkih (6., 7. in 8. razred) in sicer ob 18.30 uri, zapeli kakšno pesem, zmolili rožni venec, nato pa se odpravili domov.

Zakonci jubilanti

Zakonci jubilanti

  • V soboto ob 9.00 bodo v župnijski učilnici pevske vaje za otroški zbor. V soboto, 28. 10. 2023 bo ob 20. uri v Murski Soboti škofijsko srečanje za mlade. Tokrat bo v obliki filmskega večera (ogled filma, pogovor o filmu in molitev). Vabljeni vsi mladi, tudi devetošolci.
  • Hvala vernikom ulice Ob potoku in Srešovim, ki so v ob krstu Lana okrasili cerkev. Za naslednjo nedeljo krasijo cerkev verniki Panonske ulice.

Zakonci-jubilanti

Zakonci jubilanti

??????

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.