Jun 11 2023

10. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Izpoved vere devetošolcev

  • Hvala devetošolcem in vsem katehizirancem za izpoved vere in sodelovanje pri sveti maši ter staršem, ki spodbujate svoje otroke v krepitvi njihove in svoje vere. Hvala tudi katehistinjama Marjani in Gabiki ter pevcem za lepo obogateno liturgijo. Po sveti maši se bodo otroci zbrali pri svoji katehistinji, ki jim bo razdelila spričevala in jim dala pomemben napotek za prihodnje dni. 

Zaključek katehetskega leta

 

  • Hvala tudi vsem, ki ste pripravili vse potrebno za obhajanje praznika Svetega Rešnjega Telesa in Krvi minuli četrtek. Kljub temu, da smo imeli procesijo v cerkvi, je bilo precej pripravljanja in sodelovanja, zato vsem, ki ste pripravljali oltarje in drugo sodelovanje, iskrena hvala.

Telovo

Telovo

Telovo

Telovo

  • Včeraj (v soboto) je bilo v Veliki Polani finale Katehetske olimpiade. Sodelovali sta tudi ekipi iz našeUdeleženci katehetske olimpijade v Veliki Polani župnije in dosegli 1. in 4. mesto med 42 skupinami. Čestitamo!
  • V petek, 16. junija je praznik Srca Jezusovega, zato bo tudi ta dan ob 8.00 sveta maša.
  • V mesecu juniju začenjamo krašenje po ulicah. Hvala za pripravljenost. Ob tem se iskreno zahvaljujem ge. Petri Smodiš za krašenje ves zimski in pomladni čas s cvetjem v lastni režiji (razen, kadar ste ob posebnih priložnostih naročili krašenje starši ali tisti, ki ste kaj praznovali). Razpored krašenja po ulicah je na oglasni deski. Za prihodnjo nedeljo krasi Mlinska ulica.
  • Oratorij v župniji Bakovci bo od 17. do 20. 08. 2023. Vsak dan se bomo zbrali ob 9.00 pred župniščem, nadaljevali bomo v cerkvi, župnišču in na šolskem igrišču ter zaključili ob 15.00 v župnijski cerkvi, v nedeljo, 20. 8. pa zaključimo oratorij pri sveti maši ob 10.00. Otroci  bodo dnevno dobili en topel obrok (kosilo), ves čas jim bo na razpolago tudi pijača (sok). Prispevek za oratorij je 20 €. V to ceno je vključena tudi oratorijska majica, ki jo bodo dobili. Prijavnice še lahko vzamete na mizici za tisk. Zbiranje prijav podaljšujemo do naslednje nedelje, 18. junija 2023. Izpolnjene prijavnice prinesite ge. Gabiki Vurcer ali župniku.

Zaljuček katehetskega leta

Izpoved vere

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.