Dec 18 2022

4. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

4. adventna nedelja

  • V tem tednu bo sveta maša vsak dan do svetega večera ob 18.00. Povabljeni, da prihajate starši in otroci, saj je vsak dan devetdnevnica, ko poslušamo zgodbo in pojemo pesmi. Tako se bomo lepo pripravili na praznovanje Jezusovega rojstnega dne. Hvala pevcem otroškega in odraslega zbora, ki se zelo zavzeto pripravljajo na praznično petje.
  • Povabljeni starejši ministranti, da se pridružite Žanu, Žigu in Danijelu pri postavljanju jaslic v torek, 20. decembra ob 15.00. Hvala tudi ekipi, ki bo postavila božično drevo in okrasila vhod v cerkev.
  • Na Sveti večer bo otroška božičnica ob 17.00, ob 23.30 pa tudi polnočna sveta maša. Otroci prinesite k otroški božičnici ali k sveti maši na božič škatlice z zbranimi darovi Otroci za otroke. Ti vaši prihranki za lačne otroke bodo darilo Jezusu za rojstni dan.
  • Tudi letos bomo v župniji izvedli koledovanje. Koledniki bodo obiskali le tiste domove oz. družine, ki se bodo prijavili. Prijavite se lahko vodji skupine, ki koleduje v vaši ulici ali pa ge. Gabiki Vurcer (mobi 031/373-046 ali na gabi.vurcer@gmail.com ) in sicer najpozneje do 20. decembra.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.