Okt 03 2022

27. NEDELJA MED LETOM-ROŽNOVENSKA

Objavljeno v Oznanila

27. NEDELJA MED LETOM

  • Začeli smo mesec oktober, ko še posebej spodbujamo molitev rožnega venca. Lepo povabljeni k molitvi doma po družinah, kakor tudi v cerkvi pol ure pred sveto mašo. (Ob dnevih, ko ni svet maše v Bakovcih, povabljeni, da pridete ob običajni uri (ob 18.30) v cerkev molit rožni venec. Povabljeni tudi otroci, da pridete v cerkev molit in sicer v ponedeljek 1. in 2. razred, v četrtek 3. in 4. razred, v petek, 6. in 7. razred, v soboto pa 8. in 9. razred.
  • Hvala vsem za lepo obhajanje svete maše, pri kateri ste s petjem in branjem sodelovali veroučenci vseh razredov.

27. NEDELJA MED LETOM 27. NEDELJA MED LETOM

  • V četrtek so bile pevske vaje razširjenega mešanega cerkvenega pevskega zbora. Hvala vsem tistim, ki vztrajate in seveda tudi tistim, ki ste se pridružili na novo. Vabljeni, da se še pridružite v četrtek ob 19.00 v župnišču. V soboto pa so bile pevske vaje novoustanovljenega otroškega pevskega zbora. Prav tako zahvala vsem, ki ste prišli ter povabljeni še novi pevci in pevke. To soboto vaj za otroški zbor ne bo.
  • V ponedeljek po večerni sveti maši bo srečanje ŽPS. Vabljeni vsi člani.
  • V četrtek ob 17.00 bo srečanje za vse ministrante. Povabljeni tudi novi ministranti, saj bomo imeli vaje za lepo ministriranje in naredili razpored po dnevih kdaj kdo ministrira.
  • V četrtek po maši bo srečanje skupine Vrtnice.

27. NEDELJA MED LETOM 27. NEDELJA MED LETOM 27. NEDELJA MED LETOM

  • V tem tednu obhajamo prvi četrtek in petek. Lepo vabljeni k molitvi in sveti maši za duhovnike, v petek pa bo obisk bolnikov in ostarelih na domu. Prosim, sporočite, če želite obisk duhovnika.
  • Hvala vernikom Zvezne ulice za krašenje cerkve. Za prihodnjo nedeljo krasijo župnijsko cerkve verniki Prečne ulice.
  • V torek, na god sv. Frančiška, 4. oktobra bomo začeli srečanja Alfa. Nekateri ste lani že obiskovali ta srečanja, letos vabljeni še drugi. Srečanja bodo enajstkrat vsak torek od 18.00 do 20.00. Program vključuje malico, ogled kratkega filma in pogovor v skupini. Namenjen je odraslim vernikom od 20 leta navzgor. Več informacij lahko dobite pri župniku in udeležencih lanskih srečanj. Dobrodošli. Se srečamo v torek ob 18.00 na Tišini.27. NEDELJA MED LETOM
  • Enodnevno romanje bo 15. oktobra 2022 v Marija Lankowich v Avstrijo. Ustavili se bomo tudi v Gradzu in imeli skupno kosilo. Odhod avtobusa bo ob 6.00, vrnitev pa okrog 20.00. Cena romanja skupaj s kosilom je 50€.
  • V soboto, 8. oktobra 2022, bo v Beltincih potekalo srečanje Slovencev, Hrvatov in Madžarov pod geslom: »Skupaj na poti vere in miru«. Ob 9.00 uri se bo pričel molitveni program, ob 10.00 uri pa bo slovesna sv. maša, ki jo bo ob somaševanju duhovnikov in škofov vodil soboški škof msgr. dr. Peter Štumpf. Med sv. mašo bo pridigal varaždinski škof msgr. mag. Bože Radoš, ob sklepu sv. maše pa bo vse nagovoril še győrski škof msgr. dr. Andás Vereš. Po sveti maši bo kratek kulturni program, ki ga pripravljajo tri folklorne skupine in godba na pihala. Na samem prizorišču bo za vse romarje tudi možnost malice (kosila) – cena bona bo 5 EUR. V petek, 7. oktobra 2022, pa bo potekalo molitveno srečanje mladih iz vseh treh držav, ki se bo začelo ob 20.00 uri (pesem, kateheza, molitev pred Najsvetejšim, skupna večerja). Kot dobri sosedje in prijatelji bomo vsi katoličani skupaj molili, prepevali, se pogovarjali, spoznavali in okušali pomursko gostoljubje. Lepo vabljeni!
  • Nova številka Poti k Bogu je na mizici za tisk.

27. NEDELJA MED LETOM

27. NEDELJA MED LETOM

Foto: Kristijan Čagran

 

 

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.