Avg 21 2022

21. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

21. NEDELJA MED LETOM

                                     Foto: Melita Marič

  • Jutri, v ponedeljek, 22. avgusta, pričenjamo z oratorijem v naši župniji. Vsi prijavljeni se skupaj z animatorji vsak dan dobimo ob 9. uri pred župniščem. Od 8.45 ure naprej je zbiranje udeležencev, skupni pesmi, molitvi in katehezi bo sledilo kosilo, delavnice in igre. Vso omenjeno dogajanje bo zunaj, pod šotorom, zato naj imajo otroci vremenu primerno oblačilo. Oratorijski dan bomo zaključili ob 15.00 z molitvijo in pesmijo ter seveda s spuščanjem oratorijske zastave. V torek bomo poromali na Tišino, kjer bomo ob 14.00 imeli sveto mašo in tam zaključili oratorijski dan ob 15.00. Starši se nam lahko pridružite že ob 13 uri, ko gremo z avti iz Bakovec ali pa pridete na Tišino. Kdor ne bo mogel priti na Tišino, bomo imeli organizirano vrnitev v Bakovce ob 15.15. Prosim da se jutri zjutraj, ko pripeljete otroke, starši oglasite pri ga. Gabiki in podpišete soglasje za romanje vašega otroka na Tišino. V času oratorija od 22. do 25. avgusta zjutraj bo popolna zapora na cesti pred župniščem. Hvala za razumevanje. Signalizacija in obvoz bo urejen.
  • Škofijski odbor za mlade po vzoru Mladifesta iz Medžugorja v soboto, 27. avgusta, s pričetkom ob 14. uri, organizira 3. Mladinski festival v Sloveniji, ki bo v župniji Cirila in Metoda v Radencih. Podrobnosti najdete na škofijski spletni strani. Vabljeni mladi in tudi družine, da se udeležite omenjenega festivala mladih.
  • V soboto bo sveta maša dopoldne ob 10.00, zvečer pa v Bakovcih ne bo svete maše.
  • Prihodnjo nedeljo ob 8.00 bo sveta zaključna sveta maša letošnjega oratorija. Vabljeni vsi otroci, tudi tisti, ki ne boste na oratoriju, in starši, da pridete k sveti maši.
  • V ponedeljek 29. avgusta 2022 bo ob 17.00 v učilnici v Bakovcih priprava na krst za starše in botre, ki želijo krstiti svojega otroka v naslednjem mesecu. Predhodno v župnijski pisarni posredujete rojstne podatke svojega otroka.
  • Hvala vernikom Nove ulice za krašenje cerkve. Za prihodnjo nedeljo krasijo župnijsko cerkve verniki Vrtne ulice.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.