Mar 20 2022

3. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

3. POSTNA NEDELJA

  • Za obisk cerkve več ni potrebno PCT dokazilo. Obvezno pa je še razkuževanje rok in nošenje pravilno nameščene zaščitne obrazne maske. Nadaljujemo katehezo redno po urniku, razen v petek.
  • V petek je praznik Gospodovega oznanjenja. Ob 18.00 bo križev pot, ki ga molijo otroci, po križevem potu pa bo sveta maša in program za starše ob materinskem dnevu. Lepo povabljeni. Ta dan ni kateheze, zato naj otroci namesto tega pridejo zvečer h molitvi križevega pota in k sveti maši.
  • Hvala vsem za lepo praznovanje godu sozavetnika bakovske župnijeJožefovo sv. Jožefa, še posebej zahvala rojaku g. Jožetu Rajnarju za vodenje slovesnosti.
  • Od godu sv. Jožefa 19. marca do Gospodovega oznanjenja 25. marca Poteka TEDEN DRUŽINE 2022z geslom: »Družinska ljubezen: poklicanost in pot k svetosti«. Teden družine je posebej čas naše molitve za družine in spodbuda, da se družine udeležite svete maše ter se kot družine zbirata k skupni molitvi tudi doma. Posebna spodbuda v letošnjem tednu družine bo vsak dan od 20.00 do 20.20, ko se lahko pridružite srečanju družin preko spleta. Prenos je mogoče spremljati preko Zooma, YouTube kanala in Facebook strani. Povezave so dostopne na spletnih portalih Katoliška Cerkev ter Pridi in poglej. Vse družine lepo povabljene tudi na Halasov križev pot družin na Hotizi, ki bo danes, 20. marca 2022 ob 16h.

Jožefovo

Foto: Melanie Vnuk

  • Križev pot bo ob petkih ob 18.00 in ob nedeljah ob 14.00.
  • Minuli petek sem obiskoval bolnike na levi strani Mokoša, naslednji petek, 25. 2022 pa bom za postno spoved in maziljenje obiskal še ostale bolnike. Prosim, da svojci ali sosedje sporočite, koga naj obiščem.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.