Dec 05 2021

2. ADVENTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

 

2. ADVENTNA NEDELJA - MIKLAVŽEVANJE

  • Zaradi povečane nevarnosti za okužbo, je tudi za vstop v cerkve določilo, ki zahteva, da je pred vstopom v cerkev potrebno pokazati oziroma preveriti dokazilo PCT in osebni dokument identifikacije, ki ga mora imeti vsak s seboj. Hvala za razumevanje in dobrodošli v naši cerkvi.
  • Danes popoldne ob 15.00 lepo povabljeni na Miklavževanje starši in otroci, ki ste se prijavili za obisk Miklavža. Miklavževanje je vključeno v sveto mašo. Lepo povabljeni tudi vsi ministranti, ki redno ministrirate med tednom in ob nedeljah, saj ima Miklavž darila tudi za vas.

2. ADVENTNA NEDELJA 2. ADVENTNA NEDELJA2. ADVENTNA NEDELJA

  • Hvala, da ste sporočili, koga naj obiščem na domu za adventno sveto spoved. Če še kdo ni sporočil, naj to naredi do četrtka, 9. decembra 2021. Bolnike na domu bom ponovno obiskoval v petek, 10. decembra 2021.
  • Adventno sveto spoved v cerkvi smo začeli že minuli četrtek, 2. decembra, ko je bila na vrsti Partizanska, Mlinska in Ribiška ulica, nadaljevali jo bomo:

v ponedeljek, 6. decembra od 17.00 do 18 za Ulico ob Muri, Zvezno, Prečno in Staro ulico

v torek, 7. decembra od 7.00 do 8.00 za Male Bakovce in Kroško ulico

v sredo, 8. decembra od 17.00 do 18.00 za Cvetno, Soboško in Panonsko ulico

v četrtek, 9. decembra od 17.00 do 18.00 za Poljsko, Novo, Vrtno in Ulico ob potoku.

V kolikor vam ne ustreza predvideni dan, lahko pridete k sveti spovedi katerikoli dan, tudi v petek od 7.00 do 8.00. Vsak vernik naj bi v adventnem času prejel sveto spoved, sveto obhajilo in redno obiskoval svete maše.

2. ADVENTNA NEDELJA 2. ADVENTNA NEDELJA

  • V soboto, 11. decembra bo od 17.00 do 18.00 na razpolago za sveto spoved spovednik iz Kančevec.
  • V sredo je praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije. Sveta maša bo zvečer ob 18.00, po sveti maši pa bo srečanje ŽPS. Lepo povabljeni.
  • Povabljeni, da adventni čas izkoristimo za duhovno poglobitev in povezovanje znotraj družine. Adventni venec in zgodbe iz adventnega koledarja naj vas spodbujajo k molitvi in dobrim delom. Škatlica Otroci za otroke pa naj konkretizira ljubezen v skrbi za najbolj revne.

2. ADVENTNA NEDELJA

Foto: Melita Marič

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.