Nov 07 2021

32. NEDELJA MED LETOM – ZAHVALNA

Objavljeno v Oznanila

Zahvalna nedelja

  • Zaradi povečane nevarnosti za okužbo, je tudi za vstop v cerkve še vedno potrebno imeti PCT dokazilo. Določilo zahteva, da je pred vstopom v cerkev potrebno pokazati oziroma preveriti, če imajo vsi, ki vstopajo, dokazilo s seboj. Prosim za razumevanje in pripravljenost, da dokazilo pokažete osebi, ki bo to preverjala pri vstopu v cerkev. V kolikor nimate potrebnega dokazila, ste povabljeni, Zahvalna nedelja da ga pridobite ali pa do nadaljnjega sodelujete pri sveti maši preko prenosov po televiziji, radiju ali drugih možnosti, ki so na voljo.
  • Kateheza (verouk) bo do nadaljnjega potekala normalno po urniku. Če se bodo razmere zaostrile in bodo otroci imeli pouk na daljavo, bo tudi kateheza potekala na daljavo.

Zahvalna nedelja

 

  • Hvala za pridelke, ki ste jih prinesli za zahvalno nedeljo in za okrasitev. Hvala tudi za sodelovanje pri sveti maši. Med drugim je velik dar za katerega se smemo zahvaljevati tudi vera in sveti krst po katerem smo postali Božji otroci in prejeli dar večnega življenja. Včeraj (v soboto) je ta dar prejel Jaša Hozjan. Bog naj ga spremlja in blagoslavlja, prav tako njihovo družino in celotno Bakovsko občestvo krščenih.

Zahvalna nedelja Zahvalna nedelja

  • V ponedeljek, 8. novembra, je celodnevno češčenje – novi svetek. Lepo povabljeni k svetim mašam in k molitvi ob urah, ki so predvidene za vašo ulico. Sveti maši bosta ob 8. in 16.00 (v torek pa v Bakovcih ne bo svete maše).

Razpored molitve:

08.00 – sveta maša

09.00 – 10.00         Cvetna, Panonska in Soboška ulica

10.00 – 11.00         Kroška in Partizanska ulica

11.00 – 12.00         Poljska,  Nova, Vrtna, Ob potoku in Mlinska ulica

12.00 – 13.00         Ribiška, Ob Muri, Prečna in Zvezna ulica

13.00 – 14.00         Mali Bakovci

14.00 – 15.00         Stara in Mladinska ulica

15.00 – 16.00         vsi tisti, ki čez dan ne boste mogli priti

16.00 – sveta maša

Zahvalna nedeljaZahvalna nedeljaZahvalna nedelja

                         Foto: Kristijan Čagran

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.