Avg 22 2021

21. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

  • 21 NEDELJA MED LETOM

    Počitnice se zaključujejo in začenjamo razmišljati  o novem šolskem in katehetskem letu. Starši ste povabljeni, da ob načrtovanju obšolskih dejavnosti  ne pozabite umestiti v urnik dogajanja svojih otrok župnijsko katehezo in reden obisk nedeljskih svetih maš. Starši, ki bi se želeli vključiti v drugačno obliko kateheze za vaše otroke in vašo celotno družino, boste lahko to izrazili ob vpisu, ki ga bomo imeli naslednji teden 30. in 31. avgusta 2021.
  • Letos spomladi smo imeli Misijon – duhovno obnovo za celotno župnijo ob 40. obletnici ustanovitve. Gostje duhovne obnove so bili p. Toni Brinjovc, nadškof Marjan Turnšek, Martin Golob, Robi Friškovec, br. Stane Bešter in Peter Pučnik. Duhovna obnova je potekala preko internetne povezave. Misijonsko dogajanje želimo nadaljevati tudi v jesenskem času.  Upamo, da bodo srečanja lahko potekala v živo. Ena od misijonskih dogajanj bodo Srečanja Alfa. Srečanja so namenjena odraslim kristjanom, ki želijo živeti svojo vero bolj normalno. Letaki za srečanja bodo na mizici za verski tisk, natančnejše informacije o tečaju boste prejeli kmalu.
  • Agencija Ariturs je za župniji Bakovci in Tišina pripravila ponudbo dvodnevnega romanje na Primorje in Kras in sicer 8. in 9. oktobra 2021. Na mizici za tisk si lahko vzamete ponudbo romanja. Polna cena romanja je 199 €, možno pa bo koriščenje turističnih bonov iz leta 2020 in 2021. V tem primeru bi bilo doplačilo samo 25 €. Prijave začnemo zbirati takoj in jih bomo zbirali do 15. septembra 2021. Takrat bo že tudi bolj jasno, kakšna bo epidemiološka slika, v vsakem primeru bo potrebno  upoštevati PCT določila. Ob prijavi je potrebno plačati 50 € in povedati ali nameravate koristiti turistične bona. V primeru, da boste lahko koristili vse turistične bone, vam ob koncu romanja agencija vrne razliko akontacije. Ponudbo romanja najdete tudi TUKAJ.
  • V soboto (včeraj) smo krstili Saša Tiana Prajner Ornik in Maksa Balajca. Bog naj spremlja in blagoslavlja njiju in njune starše.
  • Hvala vernikom Panonske ulice za krašenje cerkve, naslednjo nedeljo krasijo verniki Poljske ulice.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.