Jan 30 2021

4. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Svečnica - praznik Gospodovega darovanjaNapovednik:

  • V torek, 2. februarja praznujemo Gospodovo darovanje. Sveta maša bo ob 17.00. Po sveti maši med jih 17.40 in 18.00 lahko pridete k svetemu obhajilu v cerkev. V cerkvi so na razpolago tudi okrašene sveče, ki jih bomo na svečnico blagoslovili. Prispevek za sveče je 2 €.
  • Navodila za obhajanje svetih maš v naši škofiji še vedno omejujejo udeležbo pri sveti maši z zagotovitvijo 30 m2 za osebo oziroma družino. Ob tem pogoju je lahko v naši cerkvi prisotnih pet oseb oziroma družin. To še ni tolikšno sproščanje, da bi se lahko razporedili po ulicah za udeležbo pri sveti maši čez teden, tako kot v pomladanskem sproščanju. Do nadaljnjega je možna udeležba pri sveti maši v cerkvi za družino ali posameznika, ki je daroval za sveto mašo. Ta pa lahko povabi iz sorodstva še tri družine ali posameznike.
  • Ob nedeljah ostaja možnost svetega obhajila po sveti maši od 8.45 do 9.15. Lepo povabljeni.
  • Ohranjajte versko življenje v svojih družinah. Starši, bodite zgled in povabite vse člane k molitvi jutranjih in večernih molitev ter molitev pred in po jedi. Tudi molitev angelovega češčenja naj bi bila stalnica v kristjanovem življenju.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.