Maj 10 2020

5. VELIKONOČNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Napovednik:5. velikonočna nedelja

  • Hvala, da ste mnogi prišli že med tednom k sveti maši glede na razpored za vašo ulico. Tudi v naslednjem tednu je dovoljeno, da se udeležite svete maše katerikoli dan v tednu namesto nedeljske svete maše, da bi bolj enakomerno razporedili obisk zaradi omejitve števila prisotnih pri sveti maši v cerkvi. Možno pa je sveto mašo spremljati tudi od zunaj ali preko medijev. To slednje velja predvsem za starejše in bolne.
  • Povabljeni, da prejmete zakrament svete spovedi. Priložnost je vsak dan eno uro pred sveto mašo ali po maši oziroma po predhodnem dogovoru.
  • Hvala za vaš dar, ki ste ga v teh dneh oddali v nabiralnik za vzdrževanje cerkve oziroma župnije.
  • Katehezo bomo nadaljevali na daljavo. Starše vabimo, da spodbujajo svoje otroke k molitvi in življenju po veri. Zaključek katehetskega leta bo v začetku junija s sveto mašo za vsako skupino. Pri teh svetih mašah bodo samo otroci in njihovi starši. Enako bo izpoved vere pri sveti maši za devetošolce in njihove starše, oziroma družine. S straši prvoobhajancev se bomo dogovorili, kdaj bomo začeli intenzivne priprave na prejem zakramenta evharistije oziroma prvo sveto obhajilo, ki bi predvidoma lahko bilo v juniju.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.