Mar 08 2019

5. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Napovednik:

  • V ponedeljek je praznik Lurške matere Božje, svetovni dan bolnikov. V bolnišnični kapeli v Rakičanu bo sveta maša ob 14.00 uri. Pred praznikom je od petka do nedelje tridnevnica in sicer ob 18.00 uri je molitvena ura, ob 19.00 pa sveta maša. Povabljeni, da bolnikom, ki so v bolnišnici, pomagate, da se bodo svete maše lahko udeležili ter da se pridružite tudi sami v molitvi in prošnji za zdravje. Na mizici za tisk lahko vzamete koledarček s telefonskimi številkami duhovnikov, ki jih lahko pokličete za obisk bolnika v Celjski, Mariborski ali Rakičanski bolnišnici.
  • V ponedeljek po večerni sveti maši bo srečanje zakonske skupine Sveta Ana in srečanje zakonske skupine Sveti Frančišek.
  • V sredo začnemo Katehetski simpozij v Kančevcih. Sveto mašo bo ob zaključku dneva daroval g. škof Peter Štumpf (zato svete maše v Bakovcih ta dan ne bo; v četrtek pa bo zjutraj ob 8.00). Lepo povabljeni, da se pridružite predavanjem v dopoldanskem in popoldanskem času ter sveti maši ob 20.00 uri. Predavanja bodo tudi v četrtek in petek.
  • Verouk bo ta teden samo v torek. Ob 16.00 povabljeni prvošolci in starši. V četrtek in petek smo kateheti na Katehetskem simpoziju v Kančevcih.
  • Prihodnji teden bodo v Veržeju duhovne vaje za ministrante. Začele se bodo v nedeljo, 17. februarja ob 18.00 in bodo trajale do kosila v torek 19. februarja 2019. Vabljeni ministranti od četrtega razreda naprej, da se do jutri prijavite pri župniku. Cena duhovnih vaj je 35 €, od tega prispeva 20 € župnija. Za birmance, ki še niso bili na duhovnih vajah, pa bodo duhovne vaje od 20. do 22. februarja 2019.
  • Na Škofijski gimnaziji AMS in v Dijaškem domu AMS v Zavodu AMS v Mariboru, bosta prihodnji petek in soboto potekala informativna dneva. Osnovnošolci, ki se odločate o nadaljevanju svojega šolanja in si izbirate srednjo šolo, ste lepo vabljeni, da si ogledate življenje in delovanje katoliške gimnazije in dijaškega doma. V dijaškem domu sprejemajo tudi dijake, ki svojega srednješolskega izobraževanja ne boste nadaljevali na Škofijski gimnaziji. // V kolikor se informativnega dneva ne bodo mogli udeležiti so lepo vabljeni, da preživijo noč v dijaškem domu iz četrtka 28. 2. na petek 1. 3. ter nato v petek 1. 3. si dopoldne ogledajo gimnazijo v kolikor se še zanimajo za gimnazijo ali pa gredo domov.
  • Dramska skupina Škofijske gimnazije in Dijaškega doma Zavoda Antona Martina Slomška, Vas vabi na komedijo v treh dejanjih Jeana Baptista Moliera, UČENE ŽENSKE, ki bo v torek, 12. februarja 2019, ob 18. uri v dvorani Zavoda Antona Martina Slomška.
  • Prisluhnimo poročilo seje ŽPS…

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.