Feb 03 2019

4. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

4. nedelja med letom

Napovednik:

  • V torek bo srečanje ŽPS. Začnemo s sveto mašo ob 18.00 in nato nadaljujemo srečanje v župnišču. Lepo vabljeni.
  • V sredo bo dekanijska rekolekcija v naši župniji. Ob 9.00 bo molitvena ura, nato pa sveta maša, ki jo bo ob somaševanju dekanijskih duhovnikov daroval g. škof Peter Štumpf. Lepo vabljeni, da se v čim večjem številu zberemo pri molitveni uri in sveti maši. Duhovniki bomo po maši nadaljevali delovno in družabno srečanje v župnišču.
  • V četrtek bo sveta maša zjutraj ob 8.00, ker smo povabljeni, da bi se udeležili proslave ob slovenskem kulturnem prazniku, ki bo v OŠ Bakovci ob 17.00.
  • Verouk v tem tednu bo reden po urniku za vse razrede, razen v petek. Osmo in devetošolci se namesto v petek zberejo v nedeljo ob 9.30 v župnišču in se nato udeležijo svete maše ob 10.00 pri kateri bodo aktivno sodelovali. V torek bodo ob 16.00 svetopisemske urice.
  • V Ljutomeru bo vsak petek ob 17.30 v februarju in marcu seminar Prenove v Duhu. (Program  je na oglasni deski.)
  • Izšla je prenovljena številka Družine, ki je obogatena z novimi vsebinami in sodobnejšo podobo. V uredništvu si prizadevajo, da bi nas nagovorili in nam približali krščanske vsebine. Odločili so se za posebno naročniško akcijo in vas vabijo, da izpolnite naročilnico, ki vam bo omogočila prejemanje treh zaporednih številk tednika Družina brezplačno. Ob tem vam podarjajo še priložnostno darilo: kuharsko knjižico Praznične dobrote. »Prava krščanska družina tudi danes ne more in ne sme biti brez verskega tiska.«
  • Pomladno župnijsko romanje bo letos od 6. do 9. junija 2019 na Poljsko. Cena romanja je 339 € oziroma 299, če bo najmanj 45 prijavljenih. Obiskali bomo Čenstohovo, Auschwitz, Krakov, Lagiewnike (svetišče Božjega usmiljenja) Kalwario Zebrzydowsko, Wadovice. Podrobnejši program romanja lahko pogledate na listih, ki so na razpolago na mizici za tisk (pa tudi na naši spletni strani). Ob prijavi je potrebno plačati 50 €. Prijave bomo zbirali do velike noči oziroma do zapolnitve mest.

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.