Jan 27 2019

3. NEDELJA MED LETOM – Nedelja Svetega pisma

Objavljeno v Oznanila

Nedelja Svetega pisma

Napovednik:

  • Danes obhajamo nedeljo svetega pisma. Na mizici za verski tisk je nekaj brezplačnih izvodov svetega pisma (Nova zaveza); lahko si jih vzamete.
  • Danes (v nedeljo) ob 15. se bo v Lendavi v župnijski cerkvi začelo srečanje vseh bralcev božje besede in članov bibličnih skupin. Najprej bo molitev pred Najsvetejšim, nato pa predavanje, ki ga bi imel dr. Samo Skralovnik. Pred cerkvijo v Bakovcih se dobimo ob 14.00 pred cerkvijo in se organiziramo za prevoz v Lendavo. Vabljeni.
  • V sredo bo sveta maša izjemoma zjutraj ob 7 uri.
  • Ta teden obhajamo četrtek pred prvim petkom, prvi petek in soboto. Lepo povabljeni k molitvam in sveti maši. V četrtek po večerni sveti maši bo srečanje biblične skupine. V petek bom obiskoval bolnike na domu.
  • V soboto je praznik Jezusovega darovanja – svečnica. Sveta maša bo ob 18.00.
  • V nedeljo na god sv. Blaža bo blagoslov za zdravje na priprošnjo svetega Blaža takoj po sveti maši ob 8.00 in 10.00.
  • februarja 2019 bo izšla prenovljena številka Družine, ki bo obogatena z novimi vsebinami in sodobnejšo podobo. Izkoristite priložnost, saj bodo to nedeljo na voljo posebne naročilnice, ki vam bodo omogočile prejemanje treh zaporednih številk tednika brezplačno, ob tem vam bomo poklonili priložnostno darilo (prejmejo ga tudi vsi naročniki skupaj z Družino): kuharsko knjižico Praznične dobrote. Čim več bomo brali, globlje premišljevali, tem laže bodo prišle vsebine evangelija v srca in tam tudi ostale, da bomo tudi živeli in ravnali kot kristjani. Svet tako ne bo šel mimo nas, ampak ga bomo razumeli in sprejemali, spodbujali zares pomembne vrednote, ki spreminjajo svet in bodo ostale zapisane v srcu vsakega izmed nas in vseh, ki prihajajo za nami.
  • Škofijski odbor za družino pripravlja škofijsko srečanje za družine in zakonce v nedeljo, 3. februarja 2019 v Kančevcih. Ob 10.00 bo sveta maša, ki jo bo vodil škof Peter Štumpf, po maši pa bo pričevanje Katarine in Marka Nzombandora, ob 13.30 pa bo skupno kosilo.
  • Hvala vsem, ki ste v sredo pomagali pri žaganju drv za župnišče.
  • Pomladno župnijsko romanje bo letos od 6. do 9. junija 2019 na Poljsko. Cena romanja je 339 € oziroma 299, če bo najmanj 45 prijavljenih. Obiskali bomo Čenstohovo, Auschwitz, Krakov, Lagiewnike (svetišče Božjega usmiljenja) Kalwario Zebrzydowsko, Wadovice. Podrobnejši program romanja lahko pogledate na listih, ki so na razpolago na mizici za tisk (pa tudi na naši spletni strani). Ob prijavi je potrebno plačati 50 €. Prijave bomo zbirali do velike noči oziroma do zapolnitve mest.

PROGRAM ROMANJA NAJDETE TUKAJ: Bakovci Poljska 2019

Komentiraj.

Sledi nazaj URI | Komentarji RSS

Napiši komentar.