Nov 05 2017

31. NEDELJA MED LETOM – ZAHVALNA

Objavljeno v Oznanila

Zahvalna nedelja

Napovednik:

  • Ta teden bo redni verouk za vse veroučence po ustaljenem urniku. Sprememba je edinole pri 7. in 8. razredu – tudi ta teden bo srečanje v okviru birmanskih skupin v petek ob 14.30 uri v župnišču.
  • V ponedeljek bo srečanje ŽK. Začnemo s sveto mašo v cerkvi in nadaljujemo srečanje v župnišču. Po sveti maši bo tudi srečanje zakonske skupine Sv. Frančišek.
  • V torek bo srečanje ŽPS. Začnemo prav tako s sveto mašo.
  • Hvala za pridelke, ki ste jih danes na zahvalno nedeljo prinesli v cerkev, kot znamenje hvaležnosti Bogu.

Zahvalna nedelja

Zahvalna nedelja

  • Ko se Bogu zahvaljujemo za pridelke, uspehe in varstvo, ki smo ga bili deležni, je prav da se zahvalimo tudi drug drugemu. Kot župnik se zahvaljujem vam, rednim nedeljnikom, kiZahvalna nedelja ustvarjateobčestvo vernikov in sodelujete z molitvijo, petjem in drugim sodelovanjem. Zahvaljujem se vsem, ki v različnih župnijskih skupinah poglabljate svojo vero in organizirate skupne dogodke. Zahvaljujem se tudi vsem, ki radi pomagate pri spravilu drv ali drugih opravilih v cerkvi, župnišču in na vrtu. Zahvaljujem se tudi bolnikom, ki darujejo svoje trpljenje in onemoglost za blagoslov župnije. Hvala za vsako vašo podporo, ki jo namenite osebno meni – tako s pomočjo pri delu, kakor z darovi vaših pridelkov in denarnega prispevka za duhovnika. Cenim vašo darežljivos in se zavedam, daZahvalna nedelja
    velikokrat daste od svojih skromnih dogodkov. Bog povrni.Tudi vsem, ki me podpirate z molitvijo, iskren Bog plati. Zahvalim se tudi vsem očetom in mamam, starim staršem, katehistinjama in drugim, ki skrbite za oznanjevanje evangelija in prenašate vero naslednjim  rodovom. Hvala tudi za vaš dar, ki ga namenite za župnijsko katehezo.Zahvalna nedelja
  • V sredo je za našo župnijo dan celodnevnega češčenja ali Novi svetek. Lepo povabljeni k molitvi ob urah, ko je na vrsti vaša ulica. Razpored molitve po ulicah:

08.00 – sveta maša

9.00 – 10.00 Cvetna, Panonska in Soboška ulica

10.00 – 11.00 Kroška in Partizanska ulica

11.00 – 12.00 Poljska,  Nova, Vrtna, Ob potoku in Mlinska ulica

12.00 – 13.00 Ribiška, Ob Muri, Prečna in Zvezna ulica

13.00 – 14.00 Mali Bakovci

14.00 – 15.00 Stara in Mladinska ulica

15.00 – 15.30 vsi veroučenci od 1. do vključno 3. razreda in njihovi starši

15.30 –  16.00 vsi veroučenci od 4. do vključno 6. razreda in njihovi starši

16.00 – 17.00 vsi veroučenci 7., 8. in 9. razreda, njihovi starši, botri, animatorji in mladi

17.00 – 18.00 ŽPS, ŽK, pevci in drugi, ki čez dan ne boste mogli priti

18.00 – sveta maša

Zahvalna nedelja

  • Danes ni nove številke Družine, ker je bila prejšnja dvojna.

Zahvalna nedelja

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.