Okt 22 2017

29. NEDELJA MED LETOM – MISIJONSKA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Misijonska nedeljaNapovednik:

  • Danes obhajamo misijonsko nedeljo, ko se še posebej zavedamo svoje misijonske poklicanosti ter se v molitvi zahvaljujemo za vse, ki oznanjajo Kristusov evangelij pri nas in po svetu ter njihovo misijonsko delo podpiramo tudi z materialnimi darovi. Hvala za vaš zgled misijonarjenja, kakor tudi za molitve in darove, ki ste jih danes namenili za misijonsko dejavnost.Misijonska nedelja
  • Danes po sveti maši ob 8.00 bodo izredni delivci nesli obhajilo bolnikom na dom. Ob 9.00 pa bo v župnišču srečanje za vse starše sedmo in osmošolcev, ki želite, da se vaš otrok pripravlja na birmo, ki bo 2019 v Bakovcih.Molitev rožnega venca
  • V župniji že dalj časa želimo poživiti pevsko dejavnost in privabiti k sodelovanju nove pevce in pevke. Povabljeni vsi, ki ste pripravljeni s petjem sodelovati v naši župniji, na prvo srečanje, ki bo v petek, 27. 10. 2017 ob 20.00 v cerkvi Sv. Ane v Bakovcih.
  • Ta teden bo redni verouk. Sprememba je edinole pri veroučencih 7. in 8. razreda, ki se pripravljajo na birmo. Srečanje ta teden bo za oba razreda v petek ob 14.30 uri v župnišču.

Misijonska nedelja - sodelovanje veroučencev

  • V soboto se bomo z ministranti udeležili Škofijskega romanja za ministrante. Obiskali bomo Ludbreg in Varaždin. Vsi ministranti, ki ste se prijavili na to romanje, se dobimo ob 6.40 pred cerkvijo, vrnemo pa se okrog 18.30. Ministranti potrebujete s seboj veljaven osebni dokument in ministrantsko obleko z rdečimi križi.
  • Člani ŽK vas že danes vabijo k nakupu sveč, ki jih ponuja Karitas z namenom, da s prispevkom za svečo, ki je 2 €, darujete za tiste, ki so v socialni stiski. Akcija poteka pod geslom: Manjša sveča, za človeka sreča.

Misijonska nedelja

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.