Sep 24 2017

25. NEDELJA MED LETOM – SLOMŠKOVA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Napovednik:

  • Obhajamo Slomškovo nedeljo in se veselimo gostovanja našega rojaka g. Roberta Smodiša in slovenskega pevskega zbora iz Zagreba, ki je že pred mašo zapel nekaj Slomškovih pesmi ter s petjem sodeloval pri sveti maši. Iskren Bogu hvala. Po sveti maši še lepo vabljeni na slovesnost blagoslovitve traktorjev in prošnji za Božje varstvo traktoristov ter blagoslov vseh kmečkih del. Povabljeni, da se te molitve in blagoslova takoj po sveti maši vsi udeležimo.



  • V četrtek po sveti maši bo v župnišču srečanje skupine Vrtnice.
  • V petek 29. septembra bo ob 17. uri v prostorih Škofije Murska Sobota informativni dan za vpis v Katehetsko pastoralno šolo. Vsi, ki bi želeli poglobiti svoje versko znanje in narediti nekaj za duhovno rast, lepo vabljeni. Podrobnosti o šolanju najdete na spletni strani škofije in v zgibanki, ki je na mizici za verski tisk.



  • V naši škofiji v mesecu oktobru pričnemo z pripravo odraslih na prejem zakramentov uvajanja v krščanstvo (krst, obhajilo, birma). Prvo srečanje katehumenata bo 2. oktobra ob 20. uri v župnijski dvorani v Murski Soboti. Katehumenat bo vodil stolni župnik g. Goran. Če je kdo, ki zakramentov uvajanja ni prejel in želi stopiti na pot vere, vabljen da se pridruži.
  • Hvala vernikom Poljske ulice za krašenje cerkve, za naslednjo nedeljo krasijo verniki Vrtne ulice.



  • V soboto bomo na romanju, zato bo sveta maša na Višarjah. Odhod iz Bakovec bo ob 4.30, vrnitev med 22.00 in 23.00. Hrano in pijačo za dopoldne si vzemite s seboj v nahrbniku, popoldanska malica bo skupna iz avtobusa. Vsi, ki ste se prijavili za romanje ste tudi potrdili udeležbo, zato boste, žal, tisti, ki ste se prijavili na čakalno listo, lahko romali ob naslednji priložnosti. Hvala za razumevanje.


  • Prihodnjo nedeljo začenjamo mesec oktober v katerem smo še bolj povabljeni k molitvi rožnega venca. Povabljeni, da bi se v okviru župnijskih skupin odločili za molitev rožnega venca pred sveto mašo. Prosim voditelje skupin, da sporočite dan, kdaj bi njihova skupina v mesecu oktobru molila, da vpišemo v seznam.



foto: Vinko Lukač

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.