Avg 27 2017

21. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Oratorij 2017

Napovednik:

  • Hvala katehistinjama, animatorjem, odraslim sodelujočim pri delavnicah, igrah, kuhanju, petju, objavi slik, hvala otrokom in staršem, ki ste zaupali otroke v oratorijsko dogajanje.
  • Hvala vernikom Kroške ulice za krašenje cerkve, za naslednjo nedeljo krasijo verniki Cvetne ulice.
  • Naslednji teden ministrirajo Jure, Vanessa in Danijel Gomboši.

Sodelovanje pri sveti maši - oratorij 2017 Sodelovanje pri sveti maši - oratorij 2017

  • Naslednji teden obhajamo prvi četrtek, petek in soboto. Vabljeni k sveti maši in molitvi. V petek bom obiskoval bolnike na domu.
  • V petek se začenja novo šolsko leto. Vse starše in otroke vabim tudi k odločitvi za obiskovanje verouka. Vpis za otroke prvega, drugega in tretjega razreda bo v soboto med 9.00 in 10.00 uro, za četrti, peti in šesti razred med 10.00 in 11.00 uro, za tiste iz 7. in 8. razreda, ki imate pogoje in želite začeti dvoletno neposredno pripravo na birmo, pa bo posebno srečanje naslednji teden (predvidoma v torek, 12. 9. 2017 ob 17.00. Prosim in vabim starše, da bi  tudi letos ob vpisu prinesli prispevek za katehezo. Hvala. Točnega urnika verouka še nimamo, ker moramo uskladiti s šolskim urnikom.
  • V nedeljo, 10. 9. 2017 bomo v naši župniji praznovali okrogle zakonske obletnice (5, 10, 15…). Tistim, za katere smo imeli podatke smo poslali vabila, če pa je kdo, ki obhaja obletnico in ni dobil vabila, naj do naslednje nedelje sporoči župniku ali ge. Renati Meolic.

Oratorij - sveta maša

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.