Mar 26 2017

4. POSTNA NEDELJA

Objavljeno v Oznanila

Ulični Križev potNapovednik:

  • Danes popoldne ob 14.00 vabljeni k uličnemu križevemu potu v Bakovcih.
  • Od jutri naprej bodo večerne svete maše ob 19.00, ker smo prešli na poletni čas.
  • V četrtek ob 17.00 bo v župnišču srečanje za starše letošnjih prvoobhajancev. Starši lepo vabljeni!

Ulični križev pot

  • V četrtek pred sveto mašo vodijo molitev rožnega venca molivci 1. rože ŽRV. Zahvaljujem se članom vseh rož ŽRV, ki ste darovali dar za sveto mašo in cerkev ter že vodili molitev pred sveto mašo, ki je bila darovana za vašo rožo. Prejšnji teden smo povabili, da bi se še kdo na novo vključil med molivce živega rožnega venca in nekateri ste se že javili. Hvala. Če je še kdo pripravljen z vsakodnevno molitvijo ene desetke rožnega venca, skupaj z ostalimi molivci prositi za različne potrebe v župniji, mi naj to sporoči.
  • V petek bom obiskoval bolnike na domu in sicer tiste na desnem bregu Mokoša.

Ulični križev pot

  • V petek po večerni sveti maši bo v župnišču srečanje skupine Vrtnice.
  • V soboto bo v naši župniji velika spoved. Spovedovala bosta spovednika iz Tišine in Murske Sobote. Vsi veroučenci od 4. razreda naprej, bodo v veroučni učilnici imeli najprej pripravo na sveto spoved, nato pa spoved v cerkvi. Ob 14.30 se tako v učilnici zberejo najprej veroučenci 8. in 9. razreda, ob 15.00 se v učilnici zberejo veroučenci 4. in 5. razreda ter ob 15.30 se v učilnici zberejo še veroučenci 6. in 7. razreda. Sveta spoved za vse odrasle bo od 15.00 do 19.00, ko zaključimo s sveto mašo. Vabljeni, da si ta dan vzamete nekaj več časa ter se poleg spovedi vsaj še nekaj časa zadržite v cerkvi ob molitvi rožnega venca ali premišljevanju križevega pota.
  • V nedeljo ne bo tujih spovednikov, pred sveto mašo ob 10.00 bo priložnost za sveto spoved le za bolnike. Povabljeni, da omogočite vašim domačim ali sosedom, ki so bolni ali onemogli, da bodo lahko prišli k tej sveti maši in spovedi. V kolikor kdo potrebuje prevoz, lahko javi župniku ali kateremu od članov ŽK. Po sveti maši bo bolniško maziljenje za bolnike in nato še kratko srečanje, ki ga pripravljajo člani ŽK.

Ulični križev pot

  • Vabljeni, da se prijavite za romanje na Bavarsko. Prostih je še petnajst mest. Podrobni program romanja je na razpolago na mizici za verski tisk in si ga lahko vzamete, najdete pa ga tudi na naši spletni strani.
  • Včeraj sta se v Podgorcih poročila Titan Matjaž iz Bakovec, Panonska ul. 18, sin očeta Dušana in mame Olge roj. Denko in nevesta Ozmec Manuela iz Cvetkovcev 46, župnija Sv. Lenart – Podgorci, hči Franca in Olge roj. Petek. Božji blagoslov naj ju spremlja na zakonski poti.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.