Jul 03 2016

14. NEDELJA MED LETOM

Objavljeno v Oznanila

Misijonar - br. Jurij Štravs                                                Foto: Branko Buzeti

Napovednik:

  • V tem tednu bo g. župnik maševal po oznanjenih namenih večinoma v odsotnosti, domači pa pridite k maši v župnijsko cerkev, takrat ko je maša oznanjena. Hvala za razumevanje.
  • Hvala misijonarju br. Juriju Štravsu, ki je danes maševal in spodbujal k življenju po veri s poštenostjo.
  • Hvala vernikom iz Nove ulice, ki so okrasili cerkev. Za naslednjo nedeljo krasijo cerkev verniki iz Zvezne ulice.

14. Nedelja med letom

  • Danes ni nove številke Družine, ker je bila prejšnjo nedeljo dvojna.
  • V sklopu praznovanja 10. obletnice ustanovitve Škofije Murska Sobota, bo na praznik sv. Cirila in Metoda, zavetnika škofije, v torek, 5. julija 2016 ob 17. uri v Srebrni hiši v Martinju (št. 27) odprtje razstave z naslovom Deset smehljajev. Razstava bo nato potovala po župnijah, da si jo bo lahko ogledalo čim več ljudi. Prikazala bo deset smehljajev, se pravi deset področij, ki so kristjanom v Pomurju prinesli nekaj lepega in dobrega. Slavnostni govornik bo škof dr. Peter Štumpf, razstavo bo predstavil avtor Lojze Kozar, svoj pogled na škofijo bosta dodala dekana Andrej Zrim in Ivan Kranjec. Sodelovali bodo glasbeniki iz treh dekanij. Vljudno vabljeni!

14. nedelja med letom

  • Ker je danes prva nedelja v mesecu boste ob izhodu iz cerkve prejeli spominsko podobico s sliko Božjega služabnika Andreja Majcna. Sedaj pa bomo še zapeli misijonsko pesem po napevu pesmi Kraljica venca rožnega.

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.