Apr 03 2016

2. VELIKONOČNA NEDELJA-NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA

Objavljeno v Oznanila

Misijonar, g. Goran KuharFoto: Branko Buzeti

Napovednik:

  • Hvala misijonarju, g. Goranu Kuharju, ki je danes maševal in spodbujal k življenju po veri.
  • V ponedeljek po sveti maši bo srečanje ŽK.
  • V torek bo srečanje ŽPS. Začnemo s sveto mašo v cerkvi in nato nadaljujemo v župnišču.

Misijonar, g. Goran Kuhar

  • V četrtek obhajamo 10. obletnico ustanovitve murskosoboške škofije. Slovesna sveta maša bo ob 18.00 v stolnici. Ta dan večerne svete maše v Bakovcih ne bo, saj smo vsi lepo povabljeni k tej slovesnosti. Iz Bakovec bomo romali tudi peš in sicer se bomo ob 16.30 zbrali v cerkvi in nato v sprevodu s pesmijo in molitvijo odšli proti Murski Soboti. Kdor ne zmore celotne poti prepešačiti, se nam lahko pridruži tudi pri soboškem križu. V stolnici bodo za peš romarje rezervirani sedeži.
  • V soboto bo v Dobrovniku škofijski nogometni turnir za ministrante. Ministranti (igralci in navijači) se prijavite pri Danijelu Gomboši do četrtka. Vabimo tudi starše, ki bi bili pripravljeni peljati s svojim avtom, da to sporočijo župniku.
  • V soboto zvečer po sveti maši bo v cerkvi srečanje romarjev v Medžugorje. Dogovorili se bomo o programu in o vsem, kar potrebujemo za na pot. Prosim, da prinesete tudi prispevek za romanje.
  • Ker je danes prva nedelja v mesecu, boste ob izhodu iz cerkve prejeli misijonsko podobico s sliko božjega služabnika Janeza Gnidovca. V njej je tudi prostor za zapis misli iz današnje pridige, ki vas je posebej nagovorila ter sklepa, ki ste si ga ali pa si ga boste zadali in nato tudi uresničili. Na zadnji strani podobice je misijonska pesem, ki jo bomo sedaj pred sklepnim blagoslovom tudi zapeli.

2. velikonočna nedelja

Komentiraj.

Ni komentarjev na tej strani.